pondělí 29. prosince 2014

Narozeninová GIVEAWAY podruhé

Zhruba před 2 lety, přesně 5. listopadu 2012, jsem se rozhodla po dlouhém váhání založit vlastní blog. Dovolte tedy, abych vás jako poděkování za vaši přízeň pozvala na svou druhou narozeninovou GIVEAWAY :-) 


Co můžete získat? 
Fotografie už trochu napovídají, kudy se bude má tvořivost ubírat - výrobek však bude originál a vznikne až po ukončení vyhlášené GIVEAWAY. A není rovněž vyloučeno, že vznikne něco zcela odlišného, co tu ještě nebylo :-)

Pravidla: GIVEAWAY probíhá od dnešního dne, tj. od 29. 12. do Tří k, tj. 6. 1. 2015 vč.

  • zúčastnit se může každý, kdo je členem mého blogu,
  • zanechá komentář k tomuto příspěvku a prozradí mi:
        a) jakým kombinacím barev dává přednost při zařizování svého interiéru (např. výmalba, nábytek, doplňky, podlaha),
       b) jakému stylu bydlení, případně kombinaci jakých stylů bydlení dává přednost (romantický, shabby chic, skandinávský, retro ve stylu 60.-70. let, "barokní" retro/zámecký, koloniální, etno styl, venkovský/provensálský, industriální, ap.... zkuste se rozepsat, ať mám představu, co máte konkrétně na mysli, případně připojte odkaz na nějaký obrázek :-))
  • na svém blogu vytvoří příspěvek na mou GIVEAWAY s úvodní fotografií (není nezbytnou podmínkou, ale určitě mě tím moc potěšíte :-))
  • vyhrát může každý, i když nepíše vlastní blog (pokud na tomto blogu zanechal alespoň 2 komentáře) a uvede ve svém komentáři k tomuto příspěvku svou e-mailovou adresu.

Losovat budeme s Viktorkou a Jiříčkem 7. 1. 2015.

Těším se na pěkné čtení :-)

Krásný den

Anička 

20 komentářů:

  1. těžké podmínky, tuze těžké
    bod a) - těžko říct, každý pokoj jinak, ložnice do zelena, kuchyň do bíla, v obýváku převládá červená, dětský pokoj šedo-modro-černá (2x teen men), koupelna modrá..... a čím jsem starší, ubírám na kontrastech
    bod b) styl? asi nestyl, co dům dal, co bylo třeba a na co zrovna bylo + dokud slouží, zůstává (takže pokud je to styl a dokonce se i nějak jmenuje, tak o tom nevím)
    ať se daří v tvoření i v příštím, popříštím a nebudeme troškařit - i těch dalších letech

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko, za prvé mi dovol blahopřát k blogovým narozeninám a poděkovat za úžasné nápady a spoustu krásného tvoření, které nám tady dáváš. Tvé giveaway se opravdu nedá odolat.
    U nás doma převládá asi vínově červená a hnědá se starorůžovou. A styl, no zatím je to všehochuť s nádechem romantiky a venkovského stylu. Rija

    OdpovědětVymazat
  3. Já se přidávám také, co se týče barev máme rádi přírodní barvy, na nábytku převládá dřevo nebo bílá ( kuchyň - hrozně praktické ;) ) obyvák je laděn kvůli stropu do zelena se světlým dřevem. Mám ráda venkovský styl - jak říkávám v jednoduchosti je krása. Kdyby to mělo být podle obrázku tak je to sektor 2 a 3tí řada poslední obrázky :)

    OdpovědětVymazat
  4. mila Anicka, dovol mi popriat ti vela vela inšpiratívnych dni, aby si mala vzdy chut tvorit s radostou a laskou :). co sa tyka otazok... my sme sa teraz pred vianocami stahovali a dom som si zariadovala do biela - steny, a ostatne veci vsetky do hneda....svetlohneda, tmavohneda... proste odtiene hnedej u nas prevladaju....Zvolila som tieto farby preto, lebo v byte kde sme byvali sme mali vsetky farby sveta :) farebne steny od vymyslu sveta... tak som sa toho nabazila, ze stacilo... teraz je vsetko biele a moc sa mi to paci :)
    pa Zuzana

    OdpovědětVymazat
  5. Aničko, nejdřív ti moc pochválím tvé vánoční dárky - utěrky a deka, to je prostě nádhera! Pak pogratuluji k výročí blogu!
    A tvé otázky - základní vybavení domu mám co nejjednodušší (bílé zdi, břízový nábytek, sedačka v barvě velbloudí srsti), protože často měním dekorace, tak abychom nebyli jako v cirkusu. Na jaře mám ráda jemné pastelové barvy, léto je ve znamení moře, podzim v barvách spadlého listí a teď u nás kraluje červená, měď a bronz...
    Moc tě zdravím! Helena
    davidova.hela@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Aničko, gratuluji k výročí tvého blogu. Za ty dva roky je to spousta různých nápadů k tvoření i zahradničení. Ani já neodolám a přihlásím se do tvé giveaway. Moje domácnost je úplně obyčejná, barevně laděná do přírodních barev. Mám ráda béžovou, hnědou, občas žlutou. A styl? Asi nejblíže je venkovský. Přeji ti v novém roce vše co si budeš přát a tvému blogu hodně vracejících se návštěvnic. Jitka xlukesovaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Aničko,jsem moc ráda,že jsem objevila Vás a s tím i Váš uuuužasný blog plný nádhery a inspirace.Vy jste snad na baterky.....tak činorodá.Náš byteček je takový náš hrad.Obývák laděný do červena s býlými zdmi a keramikou.....mnou vyrobenou;-) ;-) kuchynka je moje levandulka a tobsamé v předsíni.pokojíček dcer je jejich vinové království.Blíží se Nový rok a já Vám přeji spoustu spoustu zdravíčka a moře skvělých nápadu.
    Andrea.k2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Milá Aničko,
    ...napřed jsem si vygooglila co je shabby chic :-D Tak ten nemáme! Asi skandinávský...u nás doma je základem světlé dřevo (podlahy, nábytek), každý pokoj má jinou barvu stěn a fakt už musíme malovat. Nábytek máme klasický, jednoduchý, nadčasový, lovíme v Ikey. Největší dekorací je příroda za okny. Ctíme charakter, který domu vtiskli jeho stavitelé ve 40. letech.
    Přeji Vám, ať takových výročí oslavujete ještě spoustu!

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Aničko, tvoje soutěž je o povídání :O). Já mám ráda v tónech vínově červená - hnědá a - béžová , mám styl spíše retro, ale moje holky se tu cítí moc dobře. Stěny mám namalovány takovou mléčnou barvou, nábytek je tmavě hnědý, sedačka má medový vzhled a doplňky vínové, béžové a mléčné. Mám ráda jednoduchost a při tom je to velmi akční :O). Přeji Tobě a Tvému blogu hodně dalších nápadů a tvoření, ty však nevyhášíš a jedeš jak vlak :O). Měj krásné dny plné nápadů a laskání se svými blízkými Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
  10. Tak i já zkusím štěstí :-)
    První podmínku a to stát se členem jsem snad zvládla. Pořád se ještě učím nové věci co se blogování týká...
    Jelikož ráda měním interier podle nálady či ročního období zařízený ho mám v neutrálních zemitých odstínech. Právě aby bylo možné použít jakkoli barevné dekorace.
    A interiér mám laděný tak abych se v něm cítila dobře, aby zapadal do místa kde žiju a jak žiju. Tedy upřednostňuju masivní dřevěný nábytek prostého stylu (ne zdobný) a to zejména z dob první republiky.
    Ale samozřejmě se tento styl u nás mísí s provance a shabby stylem.
    Pokud navštívíš můj blog http://na-kraji-mesta.blogspot.cz , myslím že to bude nejvíce vypovídající ;-)

    Andrea - Hejdučka ♥ u-hejducky@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. ..u nás, ač mám ráda zelenou barvu, jednoznačně vede oranžová...pokoje máme vymalovány na bílo (jen dětské pokojíčky jsou v zelené a korálové, zelené a žluté)..nábytek máme vesměs z masivu - vyrobený na míru..účelně a jednoduše..doplňky - polštáře, podsedáky, křesla, gauč, židle - laděno v oranžové barvě...stejně tak koupelna, toalety, sprcha...pestrost ostatních barev nám dodávají dětské hračky :-))
    Jarka (j_j@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
  12. Aničko, blahopřeji k blogařským narozeninám :) a přeji hodně čtenářů a ať ti písmenka pěkně poskakují...
    My máme byt spíše v moderním stylu, postupně si místnosti vylepšujeme (po 7 letech). Ložnice je teple zelenkavá (malba) s bílým nábytkem a dřevěnými doplňky... obývák je pepermintový (zeď), nábytek tm.hnědý s bílými doplňky a sedačkou... Ne všechny zdi jsou barevné, vždy jen jedna, nebo dvě, abychom to trošku "rozveselili"...
    Chodbu máme žlutou, protože zde není přírodní světlo a nábytek světlé barvy. "dětský pokoj" je všehochuť, ten nás teprve čeká...
    Měj hezké dny! Štěpka, balkova.s@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Milá Aničko i já bych se chtěla připojit k zástupů gratulantů a popřát vše krásné k Vašemu dvouletému výročí.Často se vracím na Váš blog a netrpělivě čekám, co jste zase nového vytvořila.Neměla jsem v posledních letech nejšťastnější období, které doufám již pominulo a zase chci být šťastná a spokojená. S tím souvisí také to, že jste mi přínosem i Vy. A za to Vám moc děkuji. Před rokem a půl jsem se přestěhovala a tak si zatím ještě další domov vytvářím a utvářím. Mám ráda jednoduchost, kdy mohou vyniknout doplňky a barvy. Upřednostňuji barvy jako je béžová, hnědá,moca, vínová, zelená, měděná, záleží také na ročním období. Styl mám ráda venkovský, provence, prostě vše co souvisí s přírodou a krásou. Ale bydlím v panelákovém bytě, takže se snažím, aby styl, který vytvořím byl stylem mým a žilo se mi tady příjemně. Ale protože začínám po svých padesátinách znovu, tak to bude trvat déle, ale dělám to s radostí. Přeji Vám krásný život, v novém roce spoustu příjemných chvil, zdraví pro Vaši celou rodinu a v neposlední řadě pozdravuji můj rodný kraj a milované Beskydy.

    OdpovědětVymazat
  14. No a samozřejmě jsem zapomněla připojit svou e-mailovou adresu :-D vpmjb@seznam.cz Ještě jednou krásný den Věra

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Aničko
    Hezké blogerské narozeniny
    Ložnice moderní světlé dřevo se smetanovou barvou,výmalba zelená.Kuchyň hnědá,výmalba kapučíno,doplňky tmavo hnědé,červené,bílé a béžové.Obývací pokoj višeň moderní,červená sed.souprava a ušák.Výmalba bílo- šedá normální vesnické bydlení.žádná náročnost.
    Jinak vše nej v Novém roce,hlavně zdravíčko,štěstíčko, spokojenost,hodně dobrých nápadů a tvořivých dní.
    Marťula

    OdpovědětVymazat
  16. Aničko,
    tak i já se musím zúčastnit, protože hand made dáreček od tebe by se mi moc líbil!
    Třeba taková obháčkovaná deka nebo šperk to by bylo něco ;-)
    A k tvé otázce:
    Bydlíme 3 roky v novém domě, takže máme veškerý nábytek nový.
    S manželem máme hodně podobný vkus a vše barevně sladěné.
    Nábytek máme převážně z Ikei, kromě kuchyně ta je z kuchyňského studia, v moderním stylu, barvě wenge / tmavě hnědá/, bohužel je prakticky nemožné jí udržet bez prstíků a šmouh.
    Ve stejném odstínu máme i veškeré dveře a koupelnový nábytek a skříně v obyváku i krbová kamna a okna zvenčí máme v této barvě, dlažbu pak světle krémovou, obklady krémové s tmavě hnědou.
    Moc se nám líbí dub, takže podlahy jsou v této barvě a nábytek v ložnici také.
    V pokojíčku dcery je bílý nábytek a doplněný ještě růžovými doplňky, rolety i jediná místnost je touto barvou vymalována. Ale budeme muset brzo na žádost dcery brzo růžovou barvu měnit ;-)
    Jinak všude máme zatím bílé stěny, ale myslím, že malý Šimonek se nám brzo postará o barevné provedení ;-)
    Také se mi líbí šedá barva v interiéru, takže sedačka je šedá.
    Mám moc ráda dekorace v přírodním stylu a keramiku v bílé barvě.
    Na Vánoce u nás převládá červeno-vínová barva.
    Doufám, že už teď máš dokonalou představu o našem bydlení, když tak přijeď na návštěvu ;-)
    Krásné dny nového roku a plno dalších tvořivých nápadů a realizací.



    OdpovědětVymazat
  17. Milá Aničko, já Tvé výtvory chválím a obdivuji průběžně. Na Tvou otázku ani nevím ,co odpovědět. Díky tomu, že tady v Irsku bydlím v pronajatém bytečku, barvy tu sladit nemohu, protože majitelé do bytu na rent odložili to, co ve svém domě mohli postrádat a nebo vyměnili za nové. proto tu mám všehochut, od koberce po závěsy. Nejvíce mám doplnky v krémové, vínové a nebo šedé barvě. Ty co kupuji sama a které vím, že pojedou se mnou jednou domů. Doufám že to tedy není problém se Giveaway zůčastnit. Foto ráda dám na svůj blog a Tobě gratuluji k blogovým narozeninám a moc se těším na Tvé další super příspěvky. A zanedlouho budu mít Giveawy narozeninovou já, tak doufám, že i Ty se do ní zařadíš. Mávám z dálky do dálky a těším se, co bude za dárek, at už vyhraje kterákoliv z nás! Hezký Nový rok celé Tvé rodině Marcela

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Aničko, gratuluji k druhému výročí! Za tu dobu jsi napsala opravdu hodně článků, jsi akční, máš fajn nápady, ráda k tobě nakukuji... ;-) Odpovědět na tvé otázky je pro mě dost těžké, poněvadž já moc styl nemám. Když jsme se zařizovali, nebylo moc z čeho vybírat a manžel nerad cokoli mění, tak přeměny jdou u nás ztuha. ;-) Máme strarý baráček v přírodě, takže spíš takový venkovský styl rádoby šmrncnutý romantikou, ale ne moc. ;-) Oblíbenost barev se mi mění podle počasí, nálady...bílá + ? ;-)
    Aničko, přeji Ti spoustu dalších príma nápadů... a hlavně zdravíčko celé Tvé rodině. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj Aničko,krásné blogerské narozeniny.Kuchyn modro-žlutá,obývák hnědo-béžový.Máš krásný a inspirativní blog,často nakukuji jen nestíhám přidávat komentáře,ale polepším se.Přeji spoustu prima nápadů.Radka

    OdpovědětVymazat
  20. Milá Aničko, k narozeninám přeji spoustu dalších tvořivých nápadů, dostatek času k jejich realizaci, pokoj, rodinnou pohodu a hlavně zdraví.
    Stěny mám ráda bílé, na barevné nemám odvahu a vyhraněný styl nemám. Duší jsem romantik, k přírodě mám velice blízko, miluju levanduli, ale dcerkám říkám, že mě potěší i bodlák, pokud je s láskou utržený..
    Blog nemám, což je mi líto, ale třeba jednou, až odrostou děti a bude více času..
    Už jsem se kvůli tobě zaregistrovala, abych se mohla stát členkou i písemně. Pro inspiraci nebo v těžké chvilce si zajdu pro pohlazení po dušičce. Některé nápady jsou tak úžasné, že se do nich pouštím okamžitě.
    Krásné dny, Aničko.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna