čtvrtek 17. ledna 2013

Malý velký projekt aneb Viktorčin kapsář se rozjíždí na plné obrátky :-)


Dobré ráno,
ještě včera večer jsem začala s výšivkou první kapsy budoucího Viktorčina kapsáře... a z výsledku mám velkou radost. Motivy jsou poměrně drobné, takže podle toho, jak rychle, respektive pomalu mi šla práce od ruky nyní, soudím, že mám před sebou ještě hodně hodin vyšívání, než budu mít připraveny všechny kapsy. Ale ráda rychle vidím výsledky a nepatřím mezi úplně nejtrpělivější lidi, takže to bude asi má hlavní motivace pro rychlý postup vpřed :-))

Krásný den

Anička

5 komentářů:

  1. Aničko, kapsář bude parádní! Zvolila jsi moc hezký motiv. Vyšívání obdivuju, na to nemám trpělivost...hezký zbytek dne! Adriana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Adriano, díky za komentář i návštěvu :-) S hodnocením bych ale ještě nespěchala. Doufám, že při tom konečném sešívání pak něco nepokazím (nebo nezjistím, že mé propočty mají někde chybu) a všechna předchozí práce nepůjde nazmar...

      Vymazat
  2. Týý jo.... a s konečným sešíváním bych si hlavu nelámala ... to já jednou, asi pomatení smyslů, počítala 19+5=21 a podle toho i stříhala ... došlo mi to až při sešívání:-))))) ... no a stačilo ty čtverce zvětšit proužkama:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, no ono by mi taky pak nic jiného nezbývalo, pokud by látky pochybělo :-) Ale byla by to zbytečná komplikace a mělo by to navíc vliv na podobu kapsáře, kterou jsem si vysnila...

      Vymazat
  3. Aničko, děkuji za krásné slova u mě na blogu a jsem ráda, že jsem se ti mohla stát inspirací na polštářek pro Viktorku. Moc se mi líbí nápad na kapsář, už dlouho plánuji, že jednou taky zkusím tento styl výšivky. Přeji ať se dílo podaří a hodně trpělivosti při vyšívání.
    Krásné zimní dny, Jitka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna