sobota 12. ledna 2013

Další polštářek s křížkovou výšivkou je tu!


















Dobrý večer,
nevydržela jsem to a ještě dnes odpoledne jsem si nastříhala látku na budoucí polštářek pro Viki s aplikací křížkem vyšívané příze vepředu, kterou jsem dokončila právě dnes (viz http://agnieszcinykratochvile.blogspot.cz/2013/01/neuveritelne-se-stalo-skutkem-po-vice.html). Během polední pauzy jsem si připravila plánek který, jak se ukázalo později, nebyl zcela bez chyby. Naštěstí jsem počítala s docela velkou rezervou na záložky, tak vše nakonec vyšlo, jak mělo... Ono se nadarmo neříká dvakrát měř, jednou řež :-)

Krásný večer

Anička







10 komentářů:

  1. Anicka moc krasne si ich urobila :)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuji, ale pár nedostatků by se tam našlo... Člověk se pořád učí. Příště budou snad ještě dokonalejší :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko,
    právě jsem objevila tvůj blog :-)
    Moc pěkné výšivky i tvoření!
    Musím se tu usmívat, když čtu příspěvky, taky mám potřebu vše vyjádřit slovy a někdy je opravdu těžké dobrat se k podstatě myšlenky ;-)
    Gratuluji k druhému klučičímu těhotenství :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ilonko, dík moc za pěkný komentář. Jsem ráda, že si můj blog našel dalšího čtenáře. Ale pokud jsem dobře pochopila, co píšeš, tak si po sobě budu muset začít číst, co jsem napsala, aby to pak dávalo hlavu a patu i pro ostatní :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aničko,
      neboj hlavu a patu to má :-)
      Myslela jsem to tak,než já se vyjádřím ke konkrétní věci, tak ještě stihnu opsat 10 zdánlivě nesouvisejících věcí okolo ;-)
      Teď abych se do toho vysvětlování ještě nezamotala více ;-)

      Vymazat
    2. Á... tak tomu rozumím a úplně se poznávám... S předávanou nosnou informací se u mě vždycky pojí hromada dalších asociací. A pak mám opravdu obrovskou potřebu předat ostatním i všechno okolo, aby o nic nebyli ochuzeni :-))

      Vymazat
  5. Aničko, jsi opravdu všestranná šikulka, určitě ráda juknu na další tvořeníčko, hezký večer,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, děkuji za lichotku:-) Jsem ale bohužel maximalista, který nebude mít snad nikdy pokoj... Je toho tolik, co bych se ještě chtěla naučit, že bych na to potřebovala snad deset hyperaktivních životů :-))

      Vymazat
  6. Aničko, ta víla je krásná ... já se na ně již několik let chystám. Tak na ně třeba také dojde ...
    Hezkou neděli ... Věra

    OdpovědětVymazat
  7. Věrko, díky :-) Když jsem je před lety v Anně viděla, tak mi hned učarovaly. A jsem moc ráda, že jsem to nakonec dotáhla do konce (aspoň s tou jednou vílou). A třeba se někdy pustím i do těch dalších... A Ty běž určitě taky do toho, za tu krásu to určitě stojí :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna