úterý 6. listopadu 2012

Advent se blíží...

Než přijde adventní čas, ještě si nějaký čas počkáme. Rozmary počasí předminulý víkend a bílo za okny ve mne ale vyvolaly tu správnou lehce adventní náladu a přesvědčila jsem tedy sama sebe, že pokud chci letos zrealizovat to, co jsem si naplánovala, je nejvyšší čas začít :-)

Vytvořila jsem si podrobný rozpis prací rozdělených do jednotlivých sekcí podle použitého materiálu či techniky zpracování. Takže pokud dostanu svým slibům, můžete se těšit v následujících dnech a týdnech na fotodokumentaci i slovní popis všeho, co bude postupně vznikat pod mýma rukama.

To, že jsem velký nadšenec do ručních prací a baví mne to, však neznamená, že bych se mohla řadit mezi takové mistryně, jejichž blogy jsem si oblíbila. Ani vzdáleně... Ale jak se říká, učený z nebe nespadl. Omluvte tedy případné chybičky, kterých si na mých výrobcích případně všimnete :-)

A teď už k první sekci - adventní křížkové vyšívání. Ještě to není finální, ale už je, myslím, na co pomalu koukat :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna