středa 7. listopadu 2012

Advent se blíží... potřetí

Včera večer jsem dokončila "křížkovou" adventní dekoraci a vše jsem opět patřičně zdokumentovala. Ještě mám sice v plánu pár věcí, ale už to budou jen drobnosti, bez nichž se však o tomto adventu rozhodně neobejdu :-) 

Možná už jste také někdy viděly, milé kolegyně vyšívačky (předpokládám, že v našich řadách není žádný muž, ale pokud ano, ať se za to nestydí a řádně se ohlásí! :-) Můj taťka se od své babičky taky naučil vyšívat.... i když už to asi za ty roky neaktivity v této oblasti zapomněl..), takové ty poloviny vlašských ořechů uvnitř vyplněné vatou či jinou výplňovou měkkou hmotou s křížkovou výšivkou nahoře... a já jsem se do nich úplně zamilovala, takže letos budou... Pár křížkových minivýšivek do oříšků už mám, tak teď jen ty vlašáčky někde sehnat...

Ale to jsem zase, jak často bývá mým dobrým zvykem, odbočila. Takže už jen ve zkratce - níže nejfinálnější verze vyšívaných adventních dekorací. Mám je bez poutka, ale s poutkem by měly ještě větší využití - hezky vypadají zavěšené na úchytce skříňky, klice dveří, nebo jen na větvičce či vánočním stromečku a nebo stejné tvary spojené dohromady jako pěkná girlanda.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna