pondělí 26. června 2017

Na rybách...

... odteď bude Jirka pokaždé, když si oblékne své nové bermudy se vzorem rybek. Můj nový šicí počin, při němž jsem si opět rozšířila své švadlenkovské obzory. Bermudy mají i vnitřní kapsy. Tentokrát trochu jinak řešené, než byly ty u Viktorčiny srdíčkové sukně. Kapsy mě chytly, takže příští bermudy jich budou mít ještě o několik víc... doufám .-)



Střih jsem dávala dohromady sama, ale velmi mi přitom pomohl tento skvělý anglický návod.

Po dlouhé době jsem opět šila z bavlněného úpletu a k mému velkému údivu to šlo jako po másle, zvládla jsem je ušít i s konstrukcí střihu hodinku před spaním :-)

Radost mám obrovskou, minimálně stejnou měl dneska ráno i Jiříček, když své nové bermudy poprvé uviděl... jen mu budu muset zkrátit gumu všitou do zadní části pásku, aby mu nespadly z hubené prdelky dolů .-)

Krásné letní dny

A.

8 komentářů:

  1. Anicko,super!Měla bych Šímovi také nějaké kratasy ušít!Zatím asi bez kapes;-)Klobouček ušitý,ale musím strihnout nový,je mu malý :-0

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, děkuji. A ke kloboučku - aspoň potrénuješ a navíc uděláš radost i nějakému dalšímu prckovi :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, Ty jsi tvořilka na jedničku se třemi hvězdičkami. Bermundy jsou moc hezké, správně letní. Že měl Jiřík radost, to se nedivím.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, Jiříček už je má na sobě třetí den a nechce je vyměnit za čisté... :-) Když jsem se ho dnes ráno ptala, proč si nevzal ty druhé bermudy, které jsem mu nachystala, tak mi řekl: "maminko, já chci tyhle, ony se mi ještě pořád líbí", není nad dětskou upřímnost :-))) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Aničko, hodinku před spaním, jo? No, já, kdybych se o něco takového pokoušela, tak by mi to trvalo 3 dny a výsledek by se stejně nedostavil... se znám:-D Jsou krásné!!! A ty šikulka:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucko, možná se jen podceňuješ .-) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Aničko, ty jsou krásné... :-)Ty jsi vážně fofrnice, já jsem na tom asi jako Lucie. ;-)D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, musím kout železo, dokud je žhavé, jinak věc přebijí další jiné výzvy a upadne v zapomenutí. Tak to prostě je :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna