čtvrtek 15. června 2017

Labutí jezero...

... od Čajkovského - taky se vám vybaví při pohledu na můj nový labutí přírůstek? :-)


Neodolala jsem a koupila na dálku v jednom internetovém bazaru, k němuž jsem se dostala díky jedné z vás, bílý keramický obal na květináč ve tvaru labutě. Podpořena naší Viki, která mě utvrdila v tom, že jej doma rozhodně musíme mít :-)

Krásné dny

A.

4 komentáře:

  1. Super kup...Líbí se mi....Hezký den Ila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, díky, to jsem potřebovala slyšet - číst :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Labuť je nádherná a proč ji nemít doma v obýváku? Já bych ji také brala.
    Ála
    P.S.Aničko, dostala jsi můj email ohledně opory pro popínavé růže? Tak jenom, že jsem si již fotky u tebe dohledala a na internetu nakonec našla i nákres.
    Měj se.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, přesně tak jsem si to říkala :-) A k mému velkému překvapení neprotestoval ani muž a to on protestuje skoro pokaždé :-) K PS: Álo, moc se omlouvám, ano dostala, ale já jak neodpovím hned, tak je se mnou potíž, vypadne mi to pak lehce z hlavy (proto se snažím všechno dělat hned a jsem tak rychlá... :-)). Tak to jsem ráda, že sis poradila i beze mě .-) Tak ať se opora vydaří! Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna