úterý 13. června 2017

Růžové vlnobití...

... na dalším letním kloboučku s "rozvlněnou" krempou :-) 


Pro holčičku, která už díky své hodné babičky jeden klobouček ode mne má. Teď na přání v jemném odstínu růžové. Původně měl být jednobarevný, ale nebyla by to u oboustranného kloboučku škoda? .-) A tak jsem navrhla doplňkovou jemně květinkovanou bavlnu, která něžnou dívčí krásu podtrhne. Věřím, že bude mít úspěch.

Krásný den

A.

8 komentářů:

  1. Je nádherný a určitě se bude líbit. Kombinace barviček je jemná a taková romantická. Hezké.
    Přeji fajn dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. Ano, když jsem uviděla v textu zprávy, že chtějí nějakou jemnou barvu, mj. i růžovou, tak jsem v hlavě hned měla představu romantického kloboučku pro malou slečnu :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Dobrý večer, Aničko, krásný klobouček, máte vkus.Připomenula jste mi dobu,dcera je ročník 1972.Vše jsem na ni od mala šila, pletla.Botičky jsem jezdila nakupovat do Německa za dost stresujících dob.Celníci mi prošmejdili tenkrát vše.Prohrabali mi kabelku, vše jsem musela vysypat na stůl a ještě mě šacovali jestli nevezu marky na černo.Taky jsem si připomenula, jak jsem ze svého kožíšku ušila ručně krásný kabátek a ve školce si ho maminky dětí prohlížely a ptaly se kde jsem ji ho koupila a dokonce mi s pláčem jednoho dne řekla, že už do školky nechce chodit, protože jí vychovatelky nutí předvádět oblečení .To byla doba.Mějte krásný večer.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji :-) To jste si tu dobu dětství své dcery docela užila, v dobrém i méně dobrém. Tak teď si Vašeho umění musí užívat vnoučata, že? :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Jeden klobouček hezčí než druhý. Určitě se bude líbit- je krásně romanticky holčičkově laděný.
    Hanka z Podkrknoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji. Mám radost, že se líbí. Snad bude stejně i majitelce a její babičce :-) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Ani, je nádherný. :-) Nelíbí se mi holčičky celé v růžovém, ale takovýto doplněk k nim patří, bude kouzelná. Vzpomněla jsem si na Zuzku, když byla malá... ;-)Měj se fajn. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, taky jsem od počátku, když se Viki narodila, nechtěla růžovou panenku. Ale pak se ta růžová stejně objevila, ona totiž docela dost sluší každé ženě, jen najít ten správný odstín pro sebe :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna