čtvrtek 18. května 2017

Raz, dva...

... nahoru a dolů... Dnes jednu veselou s cvičícími kočičáky od našeho červeného plůtku :-) Rostlinky ve staronovém záhonu před plůtkem vysazeny. Kromě půdopokryvných růžiček zde poroste v předních partiích plazivý nevěstin závoj (Gypsophila repens), blíže k plůtku pak oblíbená echinacea, sporýš argentinský, několik denivek, okrasné česneky a těsně u plůtku pak vyšší jiřinky a kopretiny... Tak už aby to bylo! .-)


Časně na jaře pak záhon zpestří žluté květy narcisů (ty jsem přesadila z vaničky a květináčů zavěšených na kotci, kde dělaly parádu o Velikonocích), nahradily je svíčkovce. 


Krásné dny

A.

3 komentáře:

  1. Aničko, moc pěkné :-) Měj se krásně, Ivana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, děkuji. Jsem ráda, že jsem do té červené nakonec šla, krásně se to místo oživí. Vynikne to nejvíc, až se rostlinky v záhonu rozrostou, ale já už to ve svých představách vidím teď :-))) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna