čtvrtek 4. května 2017

V růžovém oparu

Krásný den,

dokončila jsem Viktorčin narozeninový lapač snů. Růžová ji ještě neopustila, stále patří mezi její nejoblíbenější barvy. Lapač snů, který si u mne už před delší dobou objednala, je tak zahalen do růžového hávu. 



Delší dobu jsem si na lapače snů musela zvykat, nebyl to úplně můj šálek kafe. Pak jsem však objevila ty se zapracovanou háčkovanou krajkou a pochopila jsem, že tohle tedy jo! :-) 

Teď si jejich výrobu užívám - od vybírání vzoru pro háčkovaný střed, přes háčkování, vypínání a škrobení až po závěrečné zdobení pírky, korálky, stužkami a krajkami. Tento holčičí model obzvláště. Jsem zvědavá, co na něj řekne Viki .-)

Mějte se krásně

A.

16 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, je opravdu nádherný a moc se mi líbí vedle těch barevných obrázků. Viki bude nadšená. :-)Háčkovala jsi i ty uvázané kraječky? Stále si ho prohlížím...Háčkuješ ze sněhurky, nebo z něčeho silnějšího? Večer prohrabu svoje zásoby, vyhledám nějaký vzor a musím se do něj pustit... ;-)Pěkný den! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za první krásný komentář. I mně se vedle těch obrázků líbí, tak snad jej pak Viki nebude chtít pověsit jinam :-) Ke krajkám - ty vázané jsem neháčkovala, jsou kupované paličkované. Lapače háčkuji Sněhurky. Pokud se pustíš do vlastního, tak ať se vydaří :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko ahoj.Tak ten je.....Veliká nádhera.Co vidíš dětem na očích tak plníš.Maminka úžasná.Né jak jiné,obchod to řeší.Přeji hodně tvořivých nápadů.Papa Lenka.K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, moc děkuji za ohlas. Snažím se dělat dětem radost (i mně to dělá velkou radost), ale vše, co jim na očích vidím, záměrně neplním. Chci, aby si vážily věcí kolem sebe a naučily se, že nic není samozřejmé a že se člověk musí alespoň trochu snažit. Takže plním, ale ne vždy hned a na počkání :-) Ale dárky, u nichž člověk přiloží ruku k dílu mám moc ráda, hlavně u dětí, dávám do nich kus sebe a myslím, že to tak i mé děti vnímají :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Myslím, že Viki bude nadšená! Lapač je úžasný, moc se mi líbí háčkovaný vzor ve středu a i zvolená holčičí růžová barva. Ty jsi prostě šikulka, Aničko. :-) Tolik věcí, co umíš vyrobit!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, moc děkuji :-) A k poslední větě - umím a spolu se mnou mnoho dalších, vč. Tebe .-) Jedno z velkých pozitiv, které přišlo s mým mateřstvím, je uvědomění si, kolik toho každý z nás může dokázat, aniž by to do sebe kdykoliv dřív řekl, jen chtít a nebát se zkoušet a občas se i mýlit a chybovat. Jen tak se můžeme víc dozvědět, víc naučit, zdokonalovat se. Snažím se toho držet pokaždé, když jdu do něčeho nového a funguje to :-) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Myslím Aničko, že z něj bude Viki nadšená, protože je překrásný. Moc se ti povedl. Už jsem jich několik na netu viděla, ale ten tvůj se mi líbí velmi!!
    Měj se hezky.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, moc děkuji a věřím, že by mohl mít úspěch i u Viki :-) Krásný den A.

      Vymazat
  5. Vim, co Viki rekne, bude nadsena:-). Je nadherny. M.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, věřím, že ano. Musí! :-) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Tak to je nádhera veliká! Velký obdiv.
    Krásné sny Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, moc děkuji za zastavení i složenou poklonu :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna