pondělí 10. dubna 2017

Projarněno...

... v naší ložnici. Zopakovala jsem loňskou letní růžovou vlnu, letos však o něco dřív a s šedou výmalbou "v zádech" - moc se mi ta kombinace líbí a těším se, že se teď budu moci více vyřádit i u dalších. 


A taky přibyl nový lustr... no nový, tento jsem si pořídila, už když jsme se nastěhovali, jen můj muž to odkládal, pak připevnil stropní svítidlo a lustr čekal zavřený v krabici až do dnešního dne s patřičně zažloutlým návodem :-) Mám radost, že je, protože to hodně vypadalo, že nebude (kvůli nějakým elektrikářským věcem, které neumím dobře popsat), s trochou nadsázky by se dalo říct, že manžel proklel celou IKEu až do desátého kolena. Ale nakonec se povedlo. Myslím, že do pokoje rozhodně patří a vypadá náramně.


Chtěla jsem jemně růžové akcenty i dole v obývacím pokoji, ale velikonoční dekorace už do té doby asi nestihnu růžově doladit. Zůstane tedy oblíbené jarně zelená klasika .-)

Krásné dny

A.


9 komentářů:

  1. Hodně to všechno ložnici sluší !
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, děkuji :-) Mám z toho jemného "ladění" velkou radost, je to moc příjemná barevná kombinace. Krásné Velikonoce A.

      Vymazat
  2. Růžová a šedivá jdou krásně dohromady a lustr je opravdu zajímavý. Moc povedená změna.
    Hezké pondělí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, díky za ohlas. Jsem moc ráda, že jsem do té šedé koncem loňského roku šla a moc by se mi v tomto odstínu líbilo vymalovat i schodiště... Tak třeba to vyjde .-) Krásné Velikonoce A.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Šárko, děkuji za ohlas a krásné Velikonoce přeji :-) A.

      Vymazat
  4. Ahoj Aničko, ložnice na mě působí příjemně uklidňujícím dojmem. Opravdová relaxační zóna... :-)Lustr je moc zajímavý. Jsi dobrá, že jsi manžela "ukecala", vím jistě, že u nás by to neprošlo(jsem velmi špatný taktik). ;-)Přeji sladké sny. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, myslím, že si přesně vystihla ten pocit, který z ní teď mám. Dříve jsem byla také spokojená, ale tohle je o jeden "level" výš. Pocitově to je prostě lepší :-) S tím lustrem - no když už jsem si ho sama poskládala... a připomněla staré sliby... Jsem ráda, že je! :-)) Krásné Velikonoce A.

      Vymazat
  5. Krásně romantické, Aničko!;-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna