neděle 9. října 2016

Na třetí pokus...

... jsem uháčkovala Jiříčkovi podzimní čepici do sady k ponču. Použila jsem háčkovaný "pružný" vzor z předních a zadních reliéfních sloupků a trochu mě potrápilo rozšiřování čepice tak, aby byl zachován vzorek a přitom seděla velikost. Pořád to nebylo ono, ale není tvrdohlavější háčkařky v okolí, tak se nakonec povedlo k mé spokojenosti :-) 

Nejsem si jista, zda pončo ještě letos Jirka užije, ale čepici zaručeně ano .-) Mám radost z barevné kombinace - podzimní, bez použití tradiční modré, šedé či černé a přitom působí dostatečně "chlapsky" .-) Háčkovala jsem z příze Elian Nicky - super měkká, příjemná na nošení.


Krásné podzimní dny

A.

6 komentářů:

  1. Čepička i pončo se moc povedly! Tyhle sady, které háčkuješ, jsou strašně fajn. Dětem se musí nosit krásně:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Motýlku. Já mám ráda věci sladěné, takže bez "sad" se to u nás prostě neobejde :-) A děti jsou fajn, protože zatím chtějí nosit, co pro ně vytvořím, tak si to náležitě užívám. Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Jé, ta je opravdu chlapská. ;-) Tento vzorek jsem také využila, čepice pěkně drží a hřeje. Jiříček bude frajer a ještě mu bude teplo. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. nádherná ruční práce ale už nepletu za mládi jsem pletla i čepice a svetry ale dcerka už je dospěla 40 tak už nemusím a hačkovat to jsem neuměla ale máš to nádherné ************************************

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Betko, děkuji. K těm svetrům je v mém případě ještě hodně dlouhá cesta, ale třeba někdy... kdo ví :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  4. Dášo, děkuji :-) Vzorek je super a já mám na háčku další čepici - tentokrát na objednávku pro Viki a taky s bambulkou :-) Krásné dny a já se ozvu .-) A.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna