pondělí 16. června 2014

Ten závěs je prostě nekonečný...

... aneb další recyklačka z bavlněného závěsu. Závěsu s veselým potiskem, ještě z dob mého dětství. Posledně část závěsu padla na Jiříčkovy bryndáčky, tentokrát pro velký úspěch další kšiltovka.

Podle ověřeného střihu, jen navíc oproti předchozímu pokusu s přidáním přídavků na švy. Je tak o malinko větší, takže nám vydrží (i díky všité gumičce v zadní části kšiltovky) minimálně toto léto :-) Všechny vnitřní švy jsou schovány pod šikmé proužky a celá kšiltovka je prošita podél švů. Dříve bych to neřešila, ale znáte to - poskočila jsem do vyššího švadlenkářského levelu - ambiciózní začátečník...  :-)



Líbí se mi, jak se s přibývajícím počtem kusů šitých klobouků a kšiltovek zlepšuji. Na delší trénink to vidím u prošívání - aby bylo krásně rovné... Ale zlepšení tam je, i když pro zkušené švadlenky asi ne moc patrné :-))

Veselé dny

Anička

4 komentáře:

  1. Pááni, to je čepic z jednoho závěsu:-))

    OdpovědětVymazat
  2. ale siltovka je perfektna :D vsetko chce svoj cas a hlavne sit, sit sit a stale sit :D chi z vlasntej skusenosti :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna