pátek 27. června 2014

Dalamánky...

... mé první v životě.... rozumějte první v životě mnou upečené :-) Včera jsem na ně dostala šmak, když jsem byla nakukačku u Jedlíka. Alis, díky za recept! Ověřen, otestován, ochutnán a doporučen dalším jedlíkům (já jen místo části hladké pšeničné mouky přidala 100 g celozrnné žitné, jinak vše stejně).


A na rozdíl od Alis, já si ušetřila práci se zaděláváním těsta. Pekárna nám (klepu) zatím funguje na jedničku. A taky jsem si na rozdíl od ní nedělala hlavu s dokonalými dalamánkovými tvary :-)

Krásný pátek

Anička

3 komentáře:

  1. Ahoj Ani, jsem moc ráda, že jsi recept vyzkoušela a výsledek...super!!!! Já stále ještě nemám tu pekárnu v provozu. Nevím, nevím, jestli se mi podaří sehnat ten náhradní díl. Užij si pěkný víkend!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-)) Tak snad se brzy podaří dát pekárničku dokupy, je to neocenitelný pomocník :-)

      Vymazat
  2. Vypadají hódně jedle Aničko, asi taky zkusím .... pekárna funguje, tak to půjde rychle:-)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna