neděle 8. června 2014

Znáte STOKLASu?



Před necelými dvěma týdny jsem objevila v e-mailové schránce k blogu zajímavé psaní. 

Dostala jsem je od jedné marketingové pracovnice firmy Stoklasa textilní galanterie s.r.o.

Nabídla mi možnost spolupráce s tímto, především ve světě tvoření, už poměrně hodně známým obchodem s textilní galanterií a výtvarnými a kreativními potřebami. Disponuje jak kamennými obchody nejen u nás na Moravě, ale i v Čechách, tak e-shopem. Já jsem dosud využívala zprostředkovaně přes svou nejmladší sestru právě ten kamenný (sestra v Ostravě studovala a já ji teď mám přece jen trochu z ruky).

Většině z vás tuto firmu asi nemusím příliš představovat. Její záběr je opravdu hodně široký :-) Pro mě osobně je nejzajímavější sekce textilní galanterie a sekce výtvarných a kreativních potřeb. Sortiment obchodu je však mnohem širší - koupit zde můžete kabelky, tašky, bižuterii, ale také bytový textil či nejrůznější módní doplňky. Opomenout nelze ani bohatou nabídku dekorací, kterou člověk ocení zvláště při přípravě různých významných událostí či vánočních a velikonočních svátků. Zkrátka kreativní duše si zde opravdu přijde na své :-) 

O to víc člověka potěší, když se s nabídkou spolupráce obrátí i na něj. Neboť krásných tvořivých blogů je jen v češtině nepřeberné množství. A o čem by ta spolupráce vlastně měla být?

Už ten začátek potenciální spolupráce se mi moc líbí. Obchod mi nabídl možnost zorganizovat na svém blogu soutěž, do které dodá ceny pro výherce. A také mě vybídl k tomu, abych sama navrhla další možnosti, které by mi byly blízké.

A protože soudím, že čas od času si zasoutěží každý rád, můžete se těšit i na mém blogu na soutěže. O jaké ceny? To můžete tak trochu ovlivnit i sami. Napište mi prosím do komentářů, co by se vám nejvíc z nabídky firmy Stoklasa zamlouvalo.

Na co se ale těším ještě více, to jsou různé výrobky, které budou postupně z materiálů, o které si požádám, pod mýma rukama vznikat a spolu s nimi snad i návody, jak na ně, pokud byste si je chtěli také vyrobit :-) Pro začátek jsem si řekla o FIMO, na které si už nějakou chvíli brousím zoubky :-) Na cestě k nám domů je tak pár balíčků hmoty FIMO. Co z nich budu tvořit, si však prozatím nechám pro sebe... :-)

Těším se na Vaše komentáře.

Krásný nedělní večer

Anička

8 komentářů:

  1. Aničko, tak to je paráda. Kamennou prodejnu znám z Prahy - moc ráda tam chodím pro korálky a jiné věci pro výrobu bižuterie a galanterie je taky parádní.
    Užij si tvoření z Fima a moc se těším co pro nás "vykouzlíš".
    fajn večer Věrka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, ani nevíš, jakou si mi svým prvním komentářem k tomuto příspěvku udělala radost :-) A mám i první tipy na odměny do soutěží!

      Krásný den

      Anička

      Vymazat
  2. Jasně že znám:-) A tajně doufám že otevřou kamennou prodejnu i u nás:-))) Páč naše galanterie zamrzla v době ledové:-))
    Všimla jsem si že takto oslovili víc bogů, taková reklama se mi líbí, lepší způsob než papírové letáky ve schránce:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No Ajko, co není, může ještě být :-)) Jen musíš do komentáře příště připsat aspoň kraj, ve kterém žiješ, ať tu případnou prodejnu mohou správně "usadit" :-) S galanterkami v okolí mám podobné zkušenosti. Když ale potřebuji rychle něco sehnat, jsem ráda i za to. I když často musím přivřít obě oči, sklopit uši a zkroutit nos, protože to není přesně ono (barvou, materiálem...), co potřebuji... A máš pravdu, i já jsem si všimla, že Stoklasa oslovil ke spolupráci i další blogerky. A taky mi to přijde jako taková příjemná, nenásilná forma reklamy...

      Vymazat
  3. Aničko, moc ti gratuluji! To je výzva! Už hodnou chvíli si prohlížím stránky a dost se kochám, všechno, co v těch zastaralých galanteriích není a netuší, že by to tam mělo být... Příze, komponenty pro výrobu kabelek, korálky...
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) To je! A já mám vůbec v poslední době před sebou nějaké výzvy - před dvěma týdny jsem dostala krásnou příležitost zúročit nabyté zkušenosti a znalosti ohledně péče a tvorby zahrad - navrhuji sousedce část dosud nezrealizované zahrady (část realizovala jedna zahradnická firma) a část již zrealizované ještě budeme "dolaďovat" trvalkami, kterých tam je poskrovnu. Moc si vážím té důvěry, kterou mi dala. No a skoro ve stejnou dobu mi přišla nabídka od Stoklasy... Tak doufám, že ani u jedné nepohořím a pokud jde o Stoklasu, že ti, co jej neznají a na základě mých příspěvků vyzkouší, budou spokojeni :-) Krásný sluníčkový den Anička

      Vymazat
  4. tak ke stoklasovi nakukuji pravidelně, ale přijde mi, že mají vyšší ceny- teď se koukám po sadě háčků a viděla jsem stejné za poloviční cenu ...
    no ale kdyby měli prodejnu v Brně, tak jsem tam pravidelným návštěvníkem- přeci jen, když si to člověk může osahat a ještě nemusí platit poštovné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, já jsem byla zatím s cenami spokojená a spíše jsem měla zkušenost, že byli levnější než někde jinde. Ale asi záleží zboží od zboží :-) Na druhou stranu, když toho člověk potřebuje více a najde to všechno v tolika různých variacích pod jednou střechou... kdo by odolal :-) Tak přeji, aby si brzy i Brňáci (a Jihomoravané vůbec) mohli přijít na své a kochat se na vlastní oči.

      Pěkný večer

      Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna