úterý 3. června 2014

Dokonale recyklační bryndáček...

... s využitím starých džínsů jsem měla v úmyslu ušít už dlouho. Konečně na to přišlo - džínové pruhy se střídají s modrobílou proužkovanou látkou získanou recyklací pánské košile, kterou mi dodala k dalšímu využití sestřina domácnost. Na spodní vrstvu bryndáku jsem použila vyřazenou bílou froté osušku. Pak už jen nabít druky a je hotovo :-)


Druhý bryndáček je vyroben ze zbytků zahraničních designových látek. Ostatní je stejné jako u předchozího.

Ať žijí recyklace!

Pokud ještě nemáte a potřebujete, střih vč. fotonávodu najdete třeba zde: http://sovicka-handmade.blogspot.cz/2012_02_01_archive.html.

Krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. To je skvělé, pořád říkám, jak je úžasné, když někdo umí šít.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Já se o to umění šít nějakou dobu pokouším, ale je toho ještě hodně přede mnou, co se musím a chci naučit, aby to mé šití bylo uměním :-))

      Vymazat
  2. Super Aničko! Recyklaci mám ráda, a když vypadá takhle skvěle, je to fakt paráda.
    Zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Helenko, já taky moc ráda recykluji. Z povedené recyklace mám vždy minimálně jednou tak velkou radost než z "nového". Pěkný večer Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna