čtvrtek 6. prosince 2012

Další "filcové" ovoce jednoho malého nočního ponocování

Tak se to nakonec podařilo. Plán vytvořit ještě několik dalších dekorací byl alespoň zčásti zrealizován (vánoční zvonek přijde na řadu zase příště). Protáhla jsem trochu večerní odchod do postele a stihla ještě před spaním vytvořit další filcovo-látkové dekorace na stromeček (nyní zdobí barborky). 
Mají tvar hvězdiček. Původně jsem od tohoto tvaru příliš neočekávala, ale moc se mi nakonec líbí a určitě ještě přibude pár dalších, tentokrát coby zápichy do květináčů. 

Včera jsem nejen u hvězdiček, ale i filcových domečků použila při stříhání látkových částí poprvé tzv. entlovací nůžky. Mám je doma teprve chvíli a jsou skvělé. Sice ve mně trochu hrklo, když jsem si na internetu našla u těch nejlevnějších, které se dají u nás sehnat, cenu téměř 500 Kč, ale nakonec jsem si je stejně pořídila (konejšil mě pocit, že se prodávají i za mnohem vyšší cenu šplhající až k dvojnásobku toho, co jsem za ně dala sama :-)). 

No, v manželovi, který nůžky vyzvedával osobně u prodejce a platil za ně, hrklo ještě jednou. A pořádně. Nedokázal pochopit, co je na nich tak drahého. Ale když mě s nimi včera viděl pracovat a sám si pár klikatých čar na vzorku textilu také s nadšením vyzkoušel, bylo po výčitkách svědomí (toho mého samozřejmě) :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna