čtvrtek 8. listopadu 2018

Udělala jsem to!

Rtěnkám, natož červeným, jsem za celou svou existenci moc nepřivykla a použila jsem je tak jen párkrát za život... Nějak jsem se necítila na to zvýrazňovat své rty barevně víc, než to udělala příroda sama. A taky jsem měla strach, abych si pak nepřipadala jako některá ze slečen s krátkou sukní u E55 :-)

Před časem mi ale jedna dobrá duše nasadila brouka do hlavy... Dlouho se nedělo nic. Ale když jsem včera dopoledne jela po malém zákroku od kožní lékařky domů a stavovala se po cestě do drogerie, UDĚLALA JSEM TO!

Normálně jsem si koupila svou první ČERVENOU rtěnku a namalovala se s ní. Úplně mi u toho bušilo srdce a přemýšlela, jak se vlastně cítím.


No a je to DOBRÝ! Moc dobrý :-) Na fotkách jsem ukázala i zuby, protože si myslím, že s nimi ta rtěnka více vynikne... a taky mi hezky ladí k červené výšivce na šatech :-))) 


Nabyla jsem dojmu, že jsem se pro tuhle rtěnku od značky přírodní kosmetiky Alverde v odstínu "elegant red" prostě narodila 😍 (hlavně mi teď aspoň pár dnů prosím nepište, že jako ani trochu ne 😉)

Ten malý zákrok (který jsem kvůli studu absolvovala až po minimálně 10 letech od té doby, kdy jsem malý kožní výrůstek na jednom svém intimním místě objevila), stejně jako ta rtěnka, to byly další mé pokusy o to zase trochu vystoupit ze své komfortní zóny... a povedlo se, jak málo někdy stačí ke štěstí .-)

Krásný den - s červenou, i bez červené :-)

A.

20 komentářů:

  1. Super! Taky tenhle odstín mám, je krásný. A Tobě opravdu sluší.
    Přeji krásný den (ať už s rtěnkou či bez)
    e*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to je super, že s ním máš taky dobrou zkušenost :-) Děkuju a k tomu pozdravu - zatím s rtěnkou, mám ji na sobě už třetí den :-) Hezký den A.

      Vymazat
  2. Barva dobrá...vypadáte jako nenamalovaná, jako, že máte rty takhle pěkně červené normálně....Hodně zdraví a barvy všem....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milky, v reálu určitě jako nenamalovaná nevypadám :-) Ale pravda je, že když na konci dne rtěnka trochu zmizí, tak ten tón sedí s mým vlastním odstínem rtů dokonale :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Skvělý, už si ji měla používat dávno!
    Hezký den, Aničko! Helena

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helenko, díky, to je podpora! :-) Krásný den A.

      Vymazat
  4. Anicka svedci a velmi... Tiez som nikdy nenosila syty cerveny ruz... Som blondyna a fakt sa mi to zdalo ako moc.... Nosim jnejsie tony do ruzova... Paci sa mi, ako vystupujes zo svojej stagnacnej zony... Obdivujem... Ale ja som si tiez dala odstranit vlani letite vyrastky na tvari a aka som potom bola stastna... Takze uplne chapem radost z tvojich pocinov... :) Uzivaj si krasnych jesennych dni... L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lauri, viděla jsem i blondýnky s výrazně červenou rtěnkou, kterým to moc slušelo. Chce to ale asi trochu světlejší odstín červené, než jsem zvolila já. Na druhou stranu - musíš se v tom cítit dobře sama, pokud to tak máš s růžovými odstíny, není důvod to měnit :-) A pokud jde o to vystupování z komfortní zóny - zatím se mi potvrzuje, že ten strach, obavy z toho z ní vystoupit, byly v mé hlavě, ale ve skutečnosti jsem s každým dalším pokusem o to spokojenější než před tím. A je jedno, jestli to jsou "prkotiny", nebo něco "většího" :-) Nic není tak hrozné, nepříjemné..., jak to na první pohled vypadá. Na každou věc se dá pohlížet z různých úhlů pohledu. Pokud se podaří najít pro sebe ten pozitivnější, snadněji se hledá i řešení. Krásné dny i Tobě A.

      Vymazat
  5. Anicko, ta rtenka ti sluší.Já mám ráda červenou barvu a taky ji používám i lak na nehty.Měj krásné podzimní dny.Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuju. Lak na nehty se mi líbí, ale pravidelně bych si lakovat nehty nechtěla. Jednak kvůli odlakování, které je pak hodně oslabuje a jednak kvůli toho, že mě to vždycky stojí strašně moc trpělivosti, než je nalakuju (a v bezvadném stavu to pak vydrží tak strašně krátko...), ten čas s tím strávený raději investuji jinam :-) Krásný den A.

      Vymazat
  6. Aničko, tvé kroky tě zavedly naprosto správně, neboť barva rtěnky ti sluší. A víš, že jsem si kdysi s takovými podobnými pocity koupila červenou rtěnku také? Jakože - já to prostě jednou zkusím. A občas mám takovou náladu, že ji na rty šoupnu :o))).
    I malá změna dokáže rozjasnit den.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, děkuju za poklonu i vlastní zkušenost. Já věděla, že v tom nebudu sama :-) Krásný den A.

      Vymazat
  7. Mooooc sluší, jednoznačně výborná volba, jsi krásná mladá žena Aničko!

    OdpovědětVymazat
  8. Aničko, rtěnka i její barva ti moooc sluší. A vím, jak jsi se cítila...protože, když jsme se my dvě viděly poprvé, tak jsem měla tu mou taky chvilku? A byla jsem o to více nervóznější:-) Teď už jsem celkem v klidu a pokukuju po červenější, takže děkuji za tip! Papa:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuji za ohlas :-) A na tu Tvou výraznou rtěnku si dobře vzpomínám - vůbec jsem to u Tebe nečekala (nevím, proč mám v sobě zarytý předsudek, že ženy s malými dětmi na MD/RD rtěnky, natož výrazné, nenosí :-)), ale moc Ti slušela a myslím, že mi to spolu s dalšími podněty podvědomě pomohlo k tomu to taky vyzkoušet :-) Krásný den A.

      Vymazat
  9. Aničko, sluší! Máš krásný úsměv, krásné zuby, krásné modré oči, prostě jsi celá krásná... :-) Já sama rtěnku nenosím, vadí mi, ale možná je to tím, že jsem (zatím) nekápla na tu pravou. ;-)Užívej si... D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, Ty ale umíš polichotit :-) Děkuji. Moc mi lichotí, že mě takhle krásně vidíš. A pokud jde o Tebe... třeba je to opravdu tak, tak třeba při nejbližší návštěvě drogerie k těm správným regálům se správnými odstíny rtěnek právě pro Tebe zamíříš brzy taky...? .-) Krásný víkend A.

      Vymazat
  10. Aničko, mám ráda červenou a na oblečení ji hodně nosím, ale rtěnku jsem ještě ani nevyzkoušela. Nevím, jestli bych v ní nevypadala moc ....divně. Tobě ale moc sluší a k červeným doplňkům se opravdu hodí. Tak snad si vyzkouším alespoň vzorek, pro představu. :o)
    Přeji hezký večer. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, tak červenou máme jako srdcovku obě :-) Věřím, že pokud bys překonala své vnitřní předsudky, určitě bys našla i ten správný odstín červené pro sebe. Chce to najít tu pravou, ve které se budeš cítit dobře. Já to s tímhle odstínem měla hned, byla jsem to prostě já :-) Poslechla jsem svůj vnitřní hlas a fungovalo to :-) Tak držím palce, pokud se odhodláš třeba jen s tím vzorečkem .-) Krásný víkend A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna