pátek 16. listopadu 2018

Pomalu...

... jsem začala s přípravami na advent :-) 

Ne, že bych tak hrozně spěchala na příchod Vánoc. Ale stejně jako v předchozích letech chci přispět nějakými výrobky na náš školní adventní jarmark. A ten už přijde za dva týdny a kousek.

Rozhodla jsem se rozložit síly rovnoměrně, abych se zbytečně předadventně nehonila .-) Dala jsem si tak vnitřní závazek každý večer se chvíli věnovat adventnímu tvoření. Osobní program to tak příliš nenaruší a trocha příjemného rozptýlení u tvoření před spaním mi určitě prospěje :-)

Docela dlouho jsem přemýšlela, čím bych letos mohla přispět svou troškou do mlýna. S největší pravděpodobností zase vyrobím několik adventních věnců, to je prostě srdcovka :-) Protože je dělám ale většinou z přírodnin vč. zeleného chvojí, chci si jejich výrobu nechat na pár dnů těsně před jarmarkem, aby co nejdéle vydržely v bezvadném stavu.

Do té doby chci připravit ještě několik dalších výrobků. Prvními, na kterých jsem začala pracovat, jsou tyhle stromečky... No zatím to stromečky ještě nejsou... Ale brzy budou! Jen se musím do lesa vydat pro větve, rozmíchat sádru, nabarvit květináče a všechno to i s krajkou naaranžovat dohromady... Však brzy uvidíte .-)


Vyrábíte taky výrobky pro školní jarmarky? Pokud ano, co vyrábíte nejraději nebo co jde u vás nejvíc "na dračku"?

Krásné dny

A.

3 komentáře:

  1. Aničko, krása, prosím, máš nějaký návod pro méně šikovné?
    Děkuji Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem jej našla v dalším příspěvku. Díky veliké.
      B.

      Vymazat
    2. Bohunko, děkuju a zvládneš určitě i Ty, šikulko :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna