pondělí 23. října 2017

Včelí úl...

... tak svůj nový čepicový model, uháčkovaný kombinací předních a zadních reliéfních sloupků, nazývá náš Jirka. Náš tatínek tvrdí, že je to pravá nefalšovaná rasta čepice. No a já měla za to, že háčkuji homeless čepici :-)



Ať už však čepici budeme nazývat jakkoliv, jisté je, že stejně jako tu loňskou, kdy jsem si testovala vzorek na jiné síle příze, se i ta letošní neobešla bez párání. Dělala jsem ji natřikrát, než jsem byla s výsledkem definitivně spokojená. 

V průběhu mi navíc došla tyrkysová příze, kterou jsem pak nemohla sehnat, nahradila jsem jí tak téměř identickou tyrkysovou jiné značky, ta však byla o fous silnější a stejně mi opět došla. Jak se říká "do třetice všeho nejlepšího" a platí to, nakonec jsem skončila u objednávky přes internet a u původní příze a když už byla doma, znovu se páralo s cílem zachovat jednu značku příze (Elian Nicky).

Učený však z nebe nespadl a já tak budu, stejně jako loni, zase o něco chytřejší a ta případná další rasta/homeless/úlí čepice, kterou si u mne objednala naše Viki, už půjde jedna báseň :-)) A s ní pak snad i ten slibovaný návod .-)

Mějte krásný den.

A.

6 komentářů:

  1. Šikulka. ;-) Kdyby ti, Aničko, zase došla příze, ozvi se, Camilla přízí mám koš do konce života :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ó Luci, děkuji za tak vstřícnou nabídku :-) S bavlnou ale až někdy zjara, teď na podzim a zimu pracuji s teplejšími "vlákny", které více zahřejí :-)) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Moc hezká čepice!
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko, je krásná, veselá a hlavně, že se líbí i Jiříčkovi. :-)Čepice vypadá jak pletená, to je asi díky těm reliéfním sloupkům, viď? Pohodový den! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji. A jojo, veselá je - přesně podle mého gusta. Hlavně na podzim a hlavně v zimě se ty veselé kombinace docela hodí .-) S tím vzhledem připomínajícím pletenou čapku je to tak, jak píšeš - je to těmi reliéfními sloupky. Hotový zázrak v háčkovacím světě :-) Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna