neděle 1. října 2017

On se nezdá...

... ten náš Jirka. Konstituce je sice subtilní, na jeho žebra by se dalo hrát skoro jako na harfu, doma jí jako vrabec, ale sílu a výdrž docela má! :-) 

Letos se nestačíme divit, ať už jde o horské výšlapy, tak cykloturistiku. Co se sám na kole samostatně a naplno rozjel, nešetří se. Šlape do pedálů až do roztrhání těla. Tak, že se i Viki ozývá se svou "únavou" na kole s přehazovačkou dřív, než on na tom svém malém bez ní .-) Vzdouvající se kopce i nabíhající kilometry zdolává pomalu, o to však vytrvaleji :-) 


Když se dnes na krásné cyklotoulce kolem řeky Ostravice dožadoval prodloužení trasy, pronesl náš tatínek dokonce hypotézu, že by ten náš synek mohl být svou tvrdohlavostí, houževnatostí a vytrvalostí snad i po mamince... :-))) No uvidíme... pro jistotu ale začnu zase více trénovat, aby mi brzy nenatrhl na kole a na horách prdel .-)

Mějte se krásně :-)

A.

4 komentáře:

  1. Šikulka. To je dobře, že ho to baví a jde mu to. Já se na kole jenom kochám :o)
    Hezké dny. D.

    OdpovědětVymazat
  2. Dášo, snad mu to vydrží :-) Krásné dny A.

    OdpovědětVymazat
  3. No vidíš, jak se rozšlapal, je to velký šikula (určitě po mamince) ;-) Také mám ráda takovéto projížďky krajem. Doufám, že ještě nějakou letos absolvujeme, podle předpovědi by mělo začít chumelit. Ale pokud by napadlo tolik sněhu jako vloni, že jsem u baráku nasadila běžky, to bych brala, ale tak za měsíc)... ;-)D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, však mi to nedávno muž řekl, že je rád, že jsem ho tak nabudila. Že s ním by jezdil "zapřažený" za kolo i kratší trasy ještě minimálně další rok :-))) Myslím, že se s mužem (nejen) v tomto ohledu docela dobře doplňujeme, já jsem od přírody taková trochu neřízená střela, do všeho jdu naplno a bez dlouhých průtahů a moc si nepřipouštím dopředu problémy (i kdybych si měla nabít pusu) a on je takový rozvážnější a všechno si předem dobře rozmyslí... Spolu jsme celkově vyrovnanější... což je snad dobře i pro naše děti .-) Ale zpátky k těm projížďkám - věřím, že ještě něco "klapne" - na příští týden jsem viděla docela slibnou předpověď počasí... Běžky jsem loni prošvihla, tak letos prosím velkou porci sněhu až k domu :-))) Měj se krásně A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna