pondělí 24. října 2016

Dutá šála či nákrčník...

... jak chcete. Pro Viktorku, která nám roste jako z vody v malou slečnu. Do setu k tomuto podzimnímu kulíšku a nové softshellové bundě. Háčkováno stejným vzorem jako čepice - je parádní, sice pomaleji přibývá, ale je skvěle pružící a od pleteného patentu téměř k nerozeznání .-)


Viki si ji moc pochvaluje a Jiříček chce ke své podzimní čapce tohle bezva zateplení krčku taky :-)

Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. nádherná práce *********************zdravím a hezký večer přeji ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bety, děkuji. Těšila jsem se, až bude nová čapka i s šálou na světě, ale realita předčila má očekávání, Viki ta souprava neskutečně sluší, mám takovou radost, že ona má radost :-)

      Vymazat
  2. Viktorce to moc sluší. :-)Také nosím tyhle "falešné roláky", hlavně když jedu na kole... ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jí Dášo nevidíš do těch čertíkovských očí :-) Mám z toho setíku opravdu radost - sluší a perfektně plní svůj účel .-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Úžasný, Ani, moc se Ti to povedlo. Ten vzoreček se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leni, děkuji :-) Vzorek z předních a zadních reliéfních sloupků vřele doporučuji. Zdravím a těším se na Tvé další háčkovací počiny .-) A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna