středa 6. července 2016

Na růžové vlně...

... to u nás bude letos asi i v ložnici. Po oranžovo-růžové kombinaci polštářků, prostírky a závěsné dekorace nad konferenční stolek jsem vytáhla i dříve ušité ložní povlečení z bavlněných látek se 4 různými dekory v růžovo-bílé kombinaci i polštářky s textilní aplikací holubic a šitou mašlí. A pořídila jsem si nový pletený přehoz/deku (než vyrobím něco vlastního) .-)


Prostě romantika :-) Letos v létě slavíme 10. výročí svatby a 19 let, co jsme spolu. Letí to jako voda... 

Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, tvé šité povlečení se mi vždy moc líbí a k takovému výročí se růžová hodí. Líbí se mi, co máte v ložnici polštářků, to úplně svádí k bitvě. ;-)Tak hodně lásky do další desítky.D. :-)
    P.S. Kytičky vydatně zalévám (u nás zase neprší, posledné léta taková jsou)a mluvím na ně, aby dobře rostly. ;-) Aničko, prosím, poradila bys, jak šiješ ty tvoje polštářky se zipem (nejlepší by bylo foto)? Mějte se fajn, užívejte léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Dášo, já už teď jiné než své v ložnici prakticky ani nepovlíkám, tak jsem si je všechna zamilovala :-) Polštářky mi ze začátku můj muž vyčítal, ale pak si na všechny tak zvykl, že jakmile jeden chybí, už mě staví do pozoru :-))) Děkuji za přáníčko k letošnímu výročí svatby. K povlečení se zipem - Dášo, já se teď na žádné povlečení nechystám a o fotonávodu v nejbližší době neuvažuji, ale až budu mít chvilku, zkusím Ti poslat nějaký tip .-) Hezký večer A.

      Vymazat
  2. Tu růžovou mám v ložnici také, již několik let a stále jsem se jí nenasytila. Já mám s manželem stejné výročí letos, taky 19 let, co jsme spolu. K vašemu 10. výročí gratuluji a přeji vše nejlepší do dalších let. Ivana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivanko, tak že bych nebyla zas tak ulítlá? :-) Děkuji za přáníčko k letošnímu výročí a i Vám, ať to stále klape v dalších letech :-) Hezký večer A.

      Vymazat
  3. Aničko, gratuluji k výročí a přeji všechno krásné do dalších let! :-) Lucie

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna