neděle 4. října 2015

Baboletní, časně říjnové ranní nakouknutí...

... do zahrady... ačkoliv jsem původně vyrazila pouze pro obrázky jedné zajímavé popínavky (na prvním obrázku vpravo nahoře), o které Vám chci psát příště :-)

Mimo jiné jsem narazila i na zajímavé adepty na podzimní dekorace... Na prvním obrázku vlevo dole (plody hlohu tečkovaného), kterého jsem si pořídila loni na jaře.... A v květináčku vyrostl a vykvetl do krásy rozchodníkovec (na prvním obrázku vlevo nahoře), který jsem si na jaře rozmnožila z jednoho lístečku při zajišťování odkopku pro mou mamku :-) A zahrada se pomalu připravuje na velká preludia podzimních aster/hvězdnic... Zatím jeden modrofialový příslib na třetím obrázku vpravo dole. No a bílý závoj dlouhodobě a bohatě kvetoucího svíčkovce na druhém obrázku... tak ten mě nepřestane fascinovat asi nikdy :-)

Prostě je to fajn. Mějte krásné babí léto.

 

A.

4 komentáře:

  1. Skvělé Aničko:-) U nás už je zazimováno:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také se ráda každý den ještě procházím po zahradě, tolik rostlin stále kvete, je to nádhera.
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, díky letošnímu (alespoň pro mne) nešťastnému průběhu léta mám pocit, že si ty podzimní procházky po zahradě užívám o to víc :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna