úterý 7. dubna 2015

Doběla...

... šel svislý pruh na zdi za televizí. Nejspíš poslední velká tečka za mou letošní obývákovou "perestrojkou". Jednu dobu jsem uvažovala i o černé variantě, ale dřívější úprava výmalby za krbem na bioalkohol i některé vaše komentáře mne nakonec  s odstupem času přesvědčily o opaku. Trochu jsem tak ten náš obývací pokojíček "odlehčila" .-) 


Tuhle akci plánuji už hodně dlouho. K akci jsem se nakonec rozhodla dnes těsně před obědem. Posledních sedm dní nebylo úplně podle mých představ a já si potřebovala zlepšit náladu. A váleček či štětec v ruce je v mém případě vždycky sázka na jistotu :-)

A brzy snad opět do zahrady... Doufám, že se předpověď počasí nemýlí a od čtvrtku si budeme užívat krásné, teplé počasí... Já jsem si během těch pošmourných dnů navymýšlela akcí... K realizaci některých z nich bych nutně potřeboval manžela... To zase bude přemlouvání... :-)

Mějte se fajn

Anička

10 komentářů:

  1. Taky doufám, že už bude hezky:-) Závěje sice u nás nejsou, ale zima ještě je:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajko, vypadá to, že to klapne :-)) A mně zítra dorazí jako na zavolanou balíček s kytičkami :-)

      Vymazat
  2. Toto je určite oveľa lepšie ako čierna!
    Máš to pekné, útulné a optimistické!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Danko, díky za pozitivní ohlas :-) Zatím jsem moc spokojená :-)

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. :-) Nikdy bych nevěřila, že budu mít takovou radost z bílé výmalby .-)

      Vymazat
  4. Ahoj, bílý pruh obýváku rozhodně sluší a kytičky ... na ně není nikdy dost chvály. Akorát máme novou zelenou výměnu, kdybys chtěla doplnit svojí bohatou sbírku :-) Krásné jaro.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Světluško, díky za ohlas i pozvánku do zelené výměny. Moc ráda využiji, jen musím popřemýšlet nad tím, co bych chtěla... a taky kam bych to ještě mohla v té mé rozrůstající se zahrádce posadit :-) Krásné jarní dny i Tobě A.

      Vymazat
  5. Ja som náramne zvedavá, čo si si navymýšľala a k čomu budeš prehovárať muža. :D
    Máš to pekne vymaľované. Ozaj je to lepšie.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Majko, bude to s tím přemlouváním asi ještě těžší než jsem myslela... Budu to muset dobře "nadávkovat" a taky promyslet všechny případné protiargumenty :-) Za komentář k výmalbě díky :-) Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna