pátek 3. dubna 2015

Pečený velikonoční beránek...

... by na sváteční velikonoční tabuli určitě neměl chybět. Už jsem se bála, že o toho svého letos přijdeme. Manžel byl proti pečení (asi příliš velké pokušení... :-)). Když však beránka dostanete ještě s bonusovým zajíčkem jako dar od příbuzné (mé mladší sestry), padnou poslední barikády a pečenáči jsou vpuštěni s plnou parádou dovnitř :-)


Moc děkujeme a těšíme se na brzkou degustaci :-)

Mějte se krásně a snad už brzy natrvalo to teplé jaro :-)

Anička

8 komentářů:

  1. Aničko, beránek i ušák vypadají krásně! Užijte si krásné Velikonoce! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Je dobré mít v rodině aspoň jednoho šikovného "pekaře". A v té naší to tak zatím stále je. Sestra postupně přebírá štafetu po babičce :-) Krásné Velikonoce i Tobě a Tvé rodině A.

      Vymazat
  2. Aničko, krásné Velikonoce ... super napečeno.
    U nás snad beránek letos tké dopadne.
    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, Ty jsi šikula, o Vašeho beránka se tedy vůbec nebojím :-)))

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. :-) Pokud si to přečte, určitě to sestru moc potěší :-)) Krásné svátky A.

      Vymazat
  4. Milá Aničko, krásné a chutné dárky jsou nejlepší. Letos mě to pečení trochu zmáhá, ale neumím si představit, že by třeba sousedce chyběl beránek, když už sama péct nemůže, moje maminka říká, že pečení pro dva už nemá cenu, že si raději koupí, myslím, že domácí a kupované je nesrovnatelné, tak dcerky pomáhají a radost je na všech stranách. Dnes už nás čekají pouze ňaminky na přání dcer - větrníky, indiánci a končíme.
    Přeji ti Požehnané Velikonoce a nám návštevníkúm, ať tě neopouští tvořivá nálada a ochota podělit se. Věnečky podle tebe s obháčkovanými vajíčky také potěšily a moc se líbily. Stihla jsem je umotat ještě před novými závějemi.
    Díky Aničko, moc. Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, to musí být sousedka moc ráda, že má vedle sebe takovou šikovnou a ochotnou pekařku hned se dvěma nadšenými pomocnicemi :-) Také mám raději domácí "pečené" než ty kupované. U nás peče hlavně manžel a já se mu do toho míchám jen výjimečně :-) Krásné velikonoční svátky i Tobě a Tvé rodině A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna