středa 1. dubna 2015

Velikonoční "výslužková" taštička pro malého šmigrustníka...

... vyrobená s použitím potisku, který Viki vyrobila při našem posledním tvořícím odpoledni v mateřské školce. Když jsme s Viki ve školce tiskly, nenapadlo mě, že její potištěné vajíčko tak hezky využijeme na výslužkovou taštičku pro našeho Jiříčka. Bude to letos jeho pomlázková premiéra, tak doufám, že mu naše společné "holčičí" dílo přinese štěstí :-))


Viktorčina největší starost při tisku byla - jen abych po ní zase nechtěla, aby tiskla rovně na linky (no jo, máma je poslední dobou hrozný "punťa") :-) Když jsem zakroutila hlavou, že tentokrát je to čistě na ní, vložila do toho celou svou, ničím neomezenou, kreativní energii... Já myslím, že se jí to povedlo a vajíčková aplikace do celkového konceptu pěkně zapadá, co říkáte? :-))

Tak už jen pár technických údajů. Vycházela jsem ze stejného konceptu jako u nákupních tašek v červené, zelenkavé a pomněnkové variaci. Vnější část tvoří zahraniční zelená bavlněná látka se světlounce zelenými kytičkami, vnitřní část tvoří sluníčkově žlutá bavlna s bílými drobnými puntíky. Kontury aplikace vajíčka jsem jen lehce zdůraznila jednoduchou zelenou výšivkou.

Tak už jen tu pomlázku, tatínku... :-)

Krásný čas

Anička

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna