sobota 14. února 2015

Popcornový alias nopkový vzorek na nákrčníku/duté šále trochu jinak

Přišel ke mně sám. Nevyhledávala jsem ho. Ale moc se mi líbil. A tak jsem to s ním zkusila. Popcornový alias nopkový vzorek na nákrčníku/duté šále. Trochu jinak - tento popcornový vzorek nevzniká klasicky, ale pouze střídáním krátkých a dvakrát nahozených dlouhých sloupků. Rozdílná výška sloupků v jedné řadě nám pak opticky vytvoří z dvakrát nahozeného sloupku tzv. popcorn či nopek. Efektní vzorek skvělý i pro začátečníky. Návod naleznete tady KLIK. Neangličtinářům v případě zájmu vysvětlím co a jak :-) 


Ještě pár technických poznámek: na výrobu nákrčníků pro Viki a Jiříčka jsem použila vlnu z jejich dosavadních nákrčníků (ano páralo se :-)) - Yetti od Vlnapu a PLETACÍ háček č. 6.

Krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. Ahoj Aničko, moc děkuji za krásný vzorek a tvůj stručný návod je dostačující. Zrovna nedávno jsem přemýšlela, že mám silnější materiál a že netuším, co z něho - vyřešilo se to samo:-) hezký víkend. Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Tak to jsi mě moc potěšila, Zuzko. Ať to jde pěkně od ruky :-) Krásnou neděli Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna