čtvrtek 26. února 2015

Malá lesní víla podruhé

Tradááá! Hotovo! 


Zkušené oko asi nebude muset dlouho hledat, aby našlo tu či onu nedokonalost a nepreciznost. Viktorčinu nestrojenou radost z nového vílího kostýmu to však ani trochu nezkalilo. A taky než se bude Viki oblékat do svatebního, mám ještě chvilku času na tom svém kostymérství popracovat, co říkáte? :-)) 

A karneval může začít :-)

Krásný den

Anička

4 komentáře:

  1. Je to krásny kostým ... a že sú tam chybičky ? O tých vieš len ty ... to predsa neskazí Viktorkinu radosť a dobre sa na karnevale zabaví ... ukážeš nám ju ? teším sa a pozdravujem ... :) L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Lauro, mockrát děkuji. A pokud jde o kostým přímo na slečně majitelce - já jsem už asi loni psala důvody, proč jsem se rozhodla stáhnout z blogu fotky dětí a proč už tady další dávat nebudu a nebo jen bez obličeje... Zkusím to nějak vykoumat :-) Krásný zbytek neděle Anička

      Vymazat
  2. Aničko, já žádné "chybičky" nevidím .... jen krásný vílí kostým !!!! Moc se ti povedl ...... Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marki, kdybych je dělala znovu, pár věcí bych udělala jinak (technicky). Ale člověk se učí a já mám přes ty chybičky z kostýmu pro Viki i tak velkou radost. No a Viki - ta byla u vytržení :-) Děkuji za milá slova a přeji krásný zbytek neděle Anička

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna