středa 7. listopadu 2012

Prosba o radu - VÝZVA PRO VŠECHNY, CO HÁČKUJÍ!


















Milé kolegyně, již několik dní, dokonce týdnů, zápasíme s mladší, nicméně pokud jde o háčkování, zkušenější sestrou, s jedním návodem na háčkování prostírání z provázku.

Protože moc toužím po tom mít ho doma, vyvěsily jsme prosbu o pomoc i na mimibazaru: http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=10797.

Ačkoliv návod vypadá na první pohled jednoduše, zatím se ho nikomu nepodařilo rozlousknout a to je VÝZVA!

Podaří se to některé z Vás? Pomůžete?

2 komentáře:

  1. Pozdravujem všetky háčkovačky.Podľa mňa to nie je háčkované, ale vyzerá to skôr ako robené na podložke v ktorej sú klinčeky a špagát sa prepletá v určitom smere a tak vytvára pekný vzor.S pozdravom Anka.

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Anko, je to opravdu háčkované. Koukni na další příspěvek "Provázkové háčkované prostírání/podtácky podruhé aneb návod konečně pokořen" :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna