neděle 18. listopadu 2012

Dárek k Vánocům aneb výbavička pro panenku do dětské kolébky

Pěkný večer,

dnes jsem prakticky dokončila jednu z částí výbavičky pro Vikinu panenku chou-chou, o které už jsem psala dříve. Ze staršího damaškového povlečení po manželově babičce, které mi bylo líto vyhodit, ale už jsem pro něj nenašla využití v ložnici, protože jej nemám do páru, Viktorce postupně přešívám jednak povlečení na dětskou pokrývku a polštářky, ale nově i povlečení na polštářek s dečkou do dětské kolébky, kterou Viktorka dostane k Vánocům.

K povlečení, které už Viki s nadšením užívá ve své posteli, tak bude barevně sladěno to, které bude mít její panenka v kolébce.

















Musela jsem oživit základní vyšívací stehy a zatnout zuby při entlování textilních aplikací na povlečení, ale myslím, že na první pokus dobrý :-) A tady je:















Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna