neděle 19. listopadu 2017

Podzimníček...

... aneb podzimní skřítek, kterého jsme s Jirkou vyrobili na podzimní tvoření v naší školce, už našel své čestné místo přímo v domečku nad jeho postelí.


Před tím jsem jej však stihla nafotit na jídelním stole... a taky by tam udělal podzimní parádu, viďte? .-)

Sice jsme si ho museli doma trochu vyspravit naší osvědčenou tavnou pistolí (ta ve školce se k dílu příliš neměla), ale Jiříčkovu radost to vůbec nezmenšilo. Právě naopak - tahal až do večera nebohého skřítka všude s sebou, tak se mu líbil :-) Divím se, že se ještě nerozpadl.

Na výrobu jsme použili ruličku od toaletního papíru (ale nemusela by být, skřítek by dobře stál i bez ní), filtr do kávovaru, suchý list javoru, samolepky a chlupaté kuličky na oči, chlupatý drátek na pusinku a náramky a šálku, kousky bambusových větviček a malý plastový "špendlíček" na nosík.

Bylo hotovo za chvilinku... ale té radosti, co z toho je... :-)))

Krásný den

A.

4 komentáře:

  1. Aničko, takovéto věci miluju. Jednoduché ke zvládnutí, detaily vymýšlí každý podle sebe a hotový výrobeček přinese spoustu radosti... Jiříček je šikulka a na poličce to skřítkovi moc sluší. Jiřík ho má místo lapače snů, bude mu hlídat klidný spánek. :-)Přeji pěknou neděli. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, přesně tak :-) A ono na tom něco možná bude s tím, že jej má místo lapače snů... .-) Díky za milé řádky a přeji hezké dny A.

      Vymazat
  2. Nádherné! Podzimníček se mi moc líbí. :) A vůbec se nedivím, že se stal tak oblíbeným, však vypadá jako živý!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna