pondělí 13. listopadu 2017

Kostka ke kostce...

... dokud není přední díl připravované deky a současně jednoho vánočního dárku na přání na světě .-)


Aby ale byla deka dekou, objednala jsem ještě další dvě vrstvy materiálu - výplň a jednobarevnou látku na zadní část a olemování deky. Až dorazí, deku prošiji a olemuji a je hotovo. Takhle jednoduché to někdy je :-)

A protože opakování nikomu ještě neuškodilo (to nemám z vlastní hlavy .-)), "rozcupuji" mezi tím další kousky látek na jinou... Také na přání, ale v jiné barevnosti...

Co Vaše vánoční dárky, už se taky klubou nebo už vám běhají po domě kuřata či dokonce mladé slípky? .-)

Krásné dny

A.


10 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, Tobě se vánoční dárek klube do krásy. :-)Ta hnědá jí dává pocit pohody, tepla, klidu... Také mám v plánu nějaký dárek ušít, ale zatím jsem skončila jen u toho plánování. Pěkný den! D. :-)
    (P.S. Stále mi na mejl nepřichází odpovědi. Nemůžu najít, kde soudruzi udělali chybu. :-()

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, snad máš pravdu. Ale zatím jsem spokojená :-) Hnědou si mamka vybrala sama a souhlasím, můj dojem z hnědé je velmi podobný. Přeji i Tobě více prostoru pro realizaci vlastních vánočních dárků pro nejbližší.

      Dášo ještě k PS: pokud máš na mysli upozornění, na komentáře v příspěvku, ke kterému si napsala komentář, vždy je dole vpravo kolonka "chci zasílat oznámení", dáváš ho? Jinak bohužel nevím, kde by mohl být zakopaný pes :-(

      Vymazat
  2. Bude to krásný dárek.
    Hezký den!
    Hanka

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko deka je krásná.
    Já na dárcích pro Ježíška pracuji už od léta a stále nestíhám a neustále si vymýšlím nové a nové dárky.
    Jo ty Vánoce
    Tereza

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teri, deka ještě ne. Ale její podstatná část ano :-) Děkuji za ohlas. A Tebe obdivuji, že dokážeš plánovat a realizovat dárky s takovým předstihem. Měj se krásně A.

      Vymazat
  4. Aničko, ty jedeš! :-D Musím šlápnout na plyn, abych ti stíhala:-) Deka je mooooc krásná, těším se na výsledek. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to určitě nemusíš. Já to mám už delší dobu nastaveno tak, že se snažím netlačit na pilu. Snažím se a říkám si, vyjde, bude to super, nevyjde, nestihnu, svět se nezboří. A ono to vždycky nakonec nějak vyjde a navíc bez stresů :-) Děkuji moc za ohlas a přeji krásné dny A.

      Vymazat
  5. Dobrý večer,Aničko obdivuji deku,je krásná a já bych to nedala.Je to pro mě moc pracné. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, věřím, že pokud jste dříve hodně šila, tak určitě ano a možná mnohem lépe než já... jen si víc věřit a nebát se to zkusit .-) Přeji krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna