sobota 18. listopadu 2017

Dnešní den...

... se věru vydařil :-) Dopoledne "vánoční" keramické tvoření dětí s rodiči, na který jsem vyrazila s Viki, pak oběd doma a po něm návštěva jarmarku v Horním Sklenově, který se nesl rovněž na vánoční vlně.



 

Po dlouhé době jarmark, který má krásnou atmosféru, od stylového zázemí Roubenky, přes živou hudbu, dobré "zobání", po stánky s krásnými převážně ručními výrobky. Navštívili jsme i Lišku Bystroušku a pohladili ocásek pro štěstí .-) Počasí vyšlo a bylo nám tak mezi těmi krásnými kopečky pod Hukvaldy moc dobře :-)

Hezký sobotní podvečer

A.

4 komentáře:

  1. Ahoj,taky jsem byla ve Sklenově a bylo to tam super!Přeju krásný večer!Z.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zdeni, tak to jsme se tam možná někde míjely :-) Navštívila si ve stánku i Péťu Oringle s jejími krásnými obrázky a přáníčky? .-) Hezkou neděli A.

      Vymazat
  2. Anicko,to jsem rada,ze se jeste nekde dodrzuji tradice:-)U nas je to bohuzel uz spise o komerci a davech:-(Ale dnes mame take velky den,Šima ma 4 roky!I kdyz oslava s dortem a darky nas ceka az zitra:-) Krasny vecer a nedeli!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, právě proto jsem z toho jarmarku, na kterém jsme byli letos poprvé, byla tak nadšená. Opravdu to mělo tu krásnou venkovskou předvánoční atmosféru. Přitom to často ani u té výzdoby vůbec nemusí být o penězích, jen o dobrých nápadech a šikovné jejich realizaci a taky pozvání těch "správných" prodejců, kteří na takové jarmarky patří. Na druhou stranu - aby takoví zájem měli, neměli by si lidé odpírat alespoň jednou za čas malou radost a s tím spojenou útratu. Komu by se chtělo v chladu několik hodin vystávat a nabízet zboží, jehož výroba stála taky nemalé úsilí... aby vydělal stovku, že?... .-)

      A Tvému Šimonkovi přeji všechno nejlepší k narozeninám a ať dnešní oslavy stojí za to! :-)

      Krásné dny A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna