sobota 11. listopadu 2017

Bílý kůň

Taky dneska marně vyhlížíte bílého koně? :-)




Krásnou svatomartinskou sobotu.

A.

8 komentářů:

  1. Aničko, kolem nás svatý Martin na svém bílém koni projel kolem 9. hodiny ráno. :-) Z nebe se sypaly obrovské vločky, silně chumelilo... ale teď už je jen zamračeno, no uvidíme, jestli tudy dneska projede Martin na bílém koni ještě jednou. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, vážně? Neděláš si legraci? Paráda :-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Aničko, při pohledu na tvé fotky jsem se upřímně rozesmála. Pobavily mne. U nás to vypadá podobně, nepřijel. :o) Hezkou sobotu. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, už jsem to u Martinů reklamovala, ale zatím žádný náznak toho, že by "šli do sebe"... :-) Krásné sobotní odpoledne a večer i Tobě. A.

      Vymazat
  3. Aničko, koukám, že Jiříček se už nemůže dočkat. ;-) U nás zatím také nic, ale já si přeji, aby tam ještě chvíli zůstal, abych mohla do práce na kole. Na sněhu se bojím. ;-)Ale jinak se na běžky také moc těším. Pěkný víkend. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, chtěla jsem Ti napsat, ať při cestě do práce výměníš kolo za běžky, ale to by byl příliš velký úlet, viď? :-) Krásnou neděli A.

      Vymazat
    2. Ani ne. Pokud by bylo dostatek sněhu, tak by se i nějak dalo. ;-)

      Vymazat
    3. V tom případě nám všem letos z celého srdce přeji dostatek sněhu :-))

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna