pátek 30. června 2017

Kytička...

... k poslednímu dni ve škole patří. Rozhodla jsem se využít darů naší kvetoucí zahrady a vyrobit pro paní učitelku jednu sama. Červené růže (Kordesův Amadeus, který už jsem zde představovala - drží dobře tvar i v rozkvetlém stavu), žlutozeleně kvetoucí kontryhel a listy hosty ve vazbě do kulata (tu mám nejraději a myslím, že mi jde nejlíp). 


Původně jsem měla obavy, zda budu mít materiálu dost. Nakonec jej bylo až nad hlavu, kytičky tak vznikly tři - jedna přijde do školky a jednu si nechám doma .-) O tom, která půjde kam, nakonec rozhodl Jiříček - svorně s Viki prosazuje do školky "vysokou" vazbu, bílé růžičky zůstanou doma .-)


Krásný poslední červnový den

A.

6 komentářů:

  1. Aničko,
    už je to hodně dávno, co jsem objevila obrázek krásné kytky , kde tehdy kontryhel byl v kombinaci se smetanovou chryzantémou.Od té doby používám také kontryhel do kytiček...

    Měj hezké prázdniny a hodně kreativních dnů / v červenci se chystám na Tvou radu k Pelcovým.../

    Věra

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko, já myslím, že kontryhel musí vypadat skvěle v kombinací s řadou jiných květin, včetně té chryzantémy. Je fajn, že je čím dál tím víc lidí, kteří si jej oblíbili. Krásné letní dny a šťastný "lov" u Pelcových :-) A.

      Vymazat
  2. Aničko, krásné kytičky a vůbec by mě nenapadlo takto kontryhel využít. Děkuji za inspiraci (chvíli musím počkat, než mi naroste ;-)). D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, naroste, u bude čím dál krásnější :-) Hezké odpočinkové dny A.

      Vymazat
  3. Aničko, krásně jsi to navázala. Já kontryhel taky používám, vypadá skvěle! ;-) Krásné prázdniny přeji.:-) L.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna