úterý 11. července 2017

Modře orámovaná...

... jsem odteď kolem očí. Po více než dvou letech jsem opět navštívila oční lékařku (a opět neodolala a pořídila další brýlové obroučky do sbírky :-)). 

Po mnoha letech jsem se přitom takříkajíc vrátila na místo činu .-) Když jsme se před šesti lety přistěhovali do našeho stávajícího působiště, přirozeně jsem si zde hledala i lékaře, očního nevyjímaje. Jenže má předchozí lékařka nasadila příliš vysokou laťku a já se po první návštěvě u nové lékařky rozhodla, že další prohlídku už absolvuji zase u té své, i když působí 40 km od mého bydliště. Jednou za dva roky to při cestě k našim určitě zvládnu, za tu péči to prostě stojí!

Brýlí mám doma již několikatero a téměř všechny poctivě střídám a nosím .-) Když mi kdysi na konci základky řekli, že budu nosit brýle na dálku, nebyla jsem z toho dvakrát nadšená (v naší rodině jsem byla jediná, nikdo krátkozrakostí netrpí, ačkoliv by mělo jít o dědičnou nemoc...). 

Navíc svou první oční lékařku bych nepřála ani svému největšímu nepříteli... Brýle jsem samozřejmě dlouho nenosila, vůbec jsem se v nich necítila dobře, "tahaly" mi hrozně oči, bolela mě hlava... 

Naštěstí se však během mých vysokoškolských studií objevila v našem městě má milovaná paní doktorka, která má svou profesi i pacienty hodně ráda a já i díky ní vzala nakonec brýle "na milost" a po čase si je začala užívat (proto ta sbírka brýlí) :-) 

Pomáhají a přitom jsou pěkným módním doplňkem. Po očních čočkách už dávno netoužím (při sportu mi naštěstí absence brýlí nevadí). Jsem zvědavá, co řekne rodina na ty nejnovější. Mně se líbí moc .-)

Tak několik rychlofotek i pro vás - stylingu jsem moc nedala... Na sladění oblečení a doplňků jsem byla příliš pohodlná, vlasy jsem v pár sekundách sepnula sponou do účesu "à la uklizečka" a chybí i make-up - v létě se snažím nechat pleť trochu odpočívat, maluji se tak minimálně. Ale vy mi to odpustíte, viďte? :-)


Krásné letní dny, u nás je program hodně nabitý. Foťák se plní fotkami, ale není nikdo, kdo by je chtěl třídit, zveřejňovat a komentovat. Ale zkusím se polepšit, na pár pěkných příspěvků to určitě vydá :-)

A.

8 komentářů:

  1. Aničko, brýle vám moc sluší, dobrá volba. Ladí vám k barvě očí. :o) Já to mám s brýlemi podobně, nosím je od dětství, ale dokud to šlo, tak jsem je nosila jen na řízení auta, na televizi atd. Nyní se bez brýlí neobejdu a tak i investice je o malinko vyšší. Obroučky mám většinou do červena. :o) A to tričko z Orsaye mám také.
    Přeji krásné letní dny. D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, moc děkuji :-) Mimochodem - i já mám jedny brýle s červenými obroučkami :-) Tričko z Orsaye je mé oblíbené. Krásnou sobotu A.

      Vymazat
  2. Krásné letní dny,Aničko , brýle Vám moc sluší.Já mám dvoje na čtení ,také do modra a druhé červené. Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, děkuji. Já si je teď hodně užívám :-) Jinak modrá a červená - to jsou mé oblíbené :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Aničko, brýlím moc nerozumím. Čemu ale rozumím je, že k tvým očím skvěle ladí a dělají tě mladší :-) Měj se krásně, Ivana.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivčo, to jsi napsala krásně :-) Hned se cítím o deset let mladší :-))) Měj se krásně A.

      Vymazat
  4. Aničko, moc ti sluší. Já si jako dítě přála brýle a sádru. Nikdy jsem neměla(chvála Pánu Bohu), ale dcerky mají brýle a pár sáder už tu taky bylo, takže vidím, co je to za trápení.
    Krásné dny.
    Bohunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohunko, děkuji :-) Krásné dny i Tobě a Tvé rodince .-) A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna