pátek 9. června 2017

Červená kráska

Vínově červený list, bílý až světle růžový květ a výška kolem 2 - 2,5 m. Tavola kalinolistá ("Diabolo"). Nenáročný, ale krásný keř, který zahradu zdobí po celou sezónu. U nás právě kvete :-)






Krásný den

A.

12 komentářů:

  1. Hezký keř a má moc krásné květy. Máte nádhernou zahradu.
    Přeji pohodové letní dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, ano je, mám jej moc ráda. A děkuji za slova k naší zahradě :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  2. Dobrý den, Aničko.Tyto keře máme také a nádherně kvetou.Omlouvám se za špatné vysvětlení ohledně štoudve.Jsou to dřevěná malovaná vědra. Na internetu kliknout na bazar, potom klik na starožitnosti.V nabídce měst vybrat Příbram.Objeví se fotografie se zbožím,ale prodejce není uveden, musí se kliknout na fotku.Je tam v nabídkách focena mladá holčina . Prodejce je anezkapribram.Má vyfoceno konkrétní věc k prodeji,ale pak nabízí všechno zboží i ty vědra.Tak snad jsem Vám to vysvětlila dobře.Mějte krásný víkend a doufám, že ty vědra najdete.Martina
    .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marti, není zač se omlouvat, vnímala jsem to spíš jako nedostatek ve své slovní zásobě :-) Jinak k té navigaci - konečně jsem se proklikala až k odkazu, který jste měla na mysli - vědra jsou nádherná. Krásný víkend A.

      Vymazat
  3. Aničko, máte překrásnou zahradu. A ten tavolník je nádherný. Zdraví Iwka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iwko,děkuji. Jinak není to tavolník, ale tavola :-) Krásný víkend A.

      Vymazat
  4. Tavolu kalinolistou máme na zahradě také a je nádherná, koupila jsem si další :o)).
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, těch nikdy není dost. Já mám jednu se žlutozeleným listem vysazenu i do betonového květináče na terase :-) Krásný víkend A.

      Vymazat
  5. Dobrý večer Aničko, jak jsem stará tak jsem bl.Kliknout na bazar a zadat malovana vedra pribram.Jsou nadherna.Dobrou noc přeji.Mattina

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna