pondělí 5. června 2017

Itálie v Česku...

... se opakuje. Nestárnoucí černobílá kombinace naše dámy baví. O kloboučky na této barevné vlně je u mne největší zájem. Toto je čtvrtý a poslední kousek z kategorie pokrývka hlavy, který jsem během posledních dvou víkendových dnů ušila. Člověk u jejich zrodu skoro ani nedýchá, natož pak kašle a smrká. Skvělá terapie .-)


Každopádně o kloboucích se mi asi bude ještě hodně dlouho zdát :-)

Krásné dny

A.

6 komentářů:

  1. Aničko, pěkná elegance. :-) Bolest v krku Ti nezávidím, ale na druhou stranu, tvoříš krásné věci, na které by jsi třeba neměla čas... ;-) Když mě přepadne (nesnáším ji), kloktám propolis, užívám panthenol, cpu do sebe česnek horem-dolem a když nic nepomáhá, používám nějaké znecitlivějící spreje...Ať je brzy líp! D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za komentářek. A máš pravdu, kdybych byla 100% fit, asi bych si nedokázala uvolnit tolik času na tvoření. Je třeba hledat i pozitiva, viď? :-) A ono to naštěstí není celý den - nejhorší je noc. Díky moc za tipy! Krásný den A.

      Vymazat
  2. Anička už ani chvála nestačí, Si šikovná, klobúčiky sú prekrásne. A môj typ na bolesti hrdla, 10 krát vyskúšané a už aj niekoľko krát písané, kloktať domácou min. 50 percentnou slivovicou. Ale keď je už aj kašel, tak je možné že už je pozde. Rýchle vyzdravenie prajem. Zita

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zito, děkuji za poklonu. Od takové šikuly, jakou si Ty, těší o to víc :-) A k Tvému tipu - děkuji za něj, ale kde má vzít 99 % abstinent min. 50procentní domácí slivovici, když ani můj muž tvrdý alkohol nepije? :-)) Krásné dny A.

      Vymazat
  3. Zase krásný klobouček!! Nějak moc se s alkoholem nekamarádím, ale ta slivovovice není až tak marná :-). Tak snad už ten neduh půjde do pryč ! Moc Ti to přeji!
    Hanka z Podkrkonoší

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hanko, něco na tom asi je, ale u nás doma ani kapka :-) Asi budu muset od základu přebudovat lékárničku :-))) Moc díky za zastavení i povzbuzení. Krásný den A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna