neděle 30. listopadu 2014

Adventní věnec na stůl...

... jsem letos vyrobila také s předstihem několika dnů. A myslím, že s tím, co je u vchodových dveří, krásně ladí :-) Sama jsem překvapená, že se to u něj letos obešlo bez mé milované červené, za to pírka, ta teda u nás od podzimu jedou... :-))


Materiál: větvičky jedličky, pár snítek jalovce a borovice od mé kamarádky Evičky, mega borovicové šišky od mé kamarádky Markétky, proutky vrby pokroucené/červenokřivolaké z naší zahrádky, přírodnina, které říkám "dřevěné kytičky" (kdysi jsem koupila, stále recykluji a už si nevzpomínám, co to je :-)), velké dřevěné kuličky, pírka, několik snítek stříbrných větviček, několik stříbrných kuliček, několik let recyklované sušené limetky, stříbrný textilem obalovaný drátek, loňské hvězdičky ze samotvrdnoucí hmoty vyráběné s Viktorkou (letos napatinováno bílou barvou), zápichy na svíce a velké tlusté svíce, drátek na přichycení větviček a tavná pistole na přichycení ostatních přízdob a samozřejmě korpus (u nás už několik let recyklovaný polystyrenový obalený černou látkou).

Už to mohu napsat, takže krásný advent všem

Anička

8 komentářů:

  1. Aničko, je krásný a s věncem u dveří opravdu ladí, přeji pokojný a určitě ještě hodně tvořivý advent,
    Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci, mockrát děkuji. Doufám, že advent bude opravdu tvořivý, ale i přesto pokojný :-) Radostné očekávání příchodu vánočních svátků i do Tvého domova :-)

      Vymazat
  2. Aničko, ani se nestačím divit, kolik krásných věcí jsi na Vánoce připravila. Máš vše nádherné! Krásnou adventní neděli! Radka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Radko, díky za takovou poklonu. Když jsem začala chystat věci na jarmark, sama jsem na začátku netušila, jaké množství i kolik druhů vyprodukuji :-)) Krásný zbytek první adventní neděle Anička

      Vymazat
  3. Aničko, nádhera .... moc krásný věneček...... přeji ti krásný "zbyteček" první adventní neděle .....pa, pa Marki

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markétko, děkuji za poklonu. Ty jsi na věnečky machr, takže si to hodně považuji :-) Krásný zbytek první adventní neděle i příjemné očekávání příchodu Vánoc Anička

      Vymazat
  4. Ahoj Aničko, věneček se moc povedl. Tyhle přírodní jsou stejně nejhezčí. :-) A ještě k jarmarku, vytvořila jsi spoustu krásných věciček a je prima vidět, když se lidem líbí, viď? :-) Přeji pěkné předvánoční dny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Je to tak, přírodní jsou stejně nejhezčí. A k jarmarku - nejlepší pocit je, když se všechno rozebere - to je pak vážně super pocit :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna