čtvrtek 13. listopadu 2014

Úterní tvořivé odpoledne ve školce...

... s sebou přineslo několik překvapení. Zajímavý kreativní program pro rodiče s dětmi připravený ve spolupráci se společností ADRA. Poznatek, že i malé děti dokáží přes svůj nízký věk pochopit více věcí, než bychom si mysleli. Jak velkou už máme doma slečnu.

Podle připraveného zadání jsme z připraveného materiálu s Viki vyráběly postýlku pro nemocného, pacienta, dobrovolníka sdružení Adra a skříňku Cecilku. Bylo znát, že si děti již dopoledne o poslání Adry docela hodně povídaly. Překvapilo mne, kolik toho Viki věděla. Jak mě instruovala (no upřímně řečeno, téměř cepovala :-)), co je třeba dělat a co k čemu slouží. Není to tak dávno, kdy bych přísahala na to, že debaty na podobná témata ji projdou jedním uchem a než se nadechne, vyletí druhým, aniž by jí cokoliv zůstalo v hlavě... 


Asi budu muset pár věcí přehodnotit a začít doma více a hlavně jinak mluvit i o věcech, do kterých jsem se dosud příliš nepouštěla.

Krásné dny

Anička

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna