úterý 4. prosince 2018

Adventně...

... už i kolem našeho domu :-)

Spousta dekorací už je z dřívějších let, některé z nich dokonce dlouho nepoužívané (slaměné nebo dřevěné závěsné ozdoby). O to větší radost a potěšení to zase změnit .-)

Některé jsem si pořídila letos. Smrkové stromečky do proutěného koše a plechové vaničky, šiškový věnec k terase a přírodní u vchodových dveří nebo jelínek jsou z naší domácí produkce. Sněhuláček u lavičky a "látkové" baňky na proutěném kuželu jsem si přinesla z našeho školního jarmarku a dva dřevěné vysoké sněhuláky u dřevěných květináčů jsem si koupila u jedné šikuly na Fleru.





Hezký den

A.

2 komentáře:

  1. Aničko, máš moc milou výzdobu, ráda se u Tebe kochám. :-) Zkoumám malého sněhuláčka, dobrý nápad. ;-)
    Přeji krásný den, u nás je mlhavo, nevlídno, pravý čas na tvoření. ;-) D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji za ohlas. Já si ten advent vždycky moc užívám :-) Ten sněhuláček, to byla láska na první pohled. Hezké dny - u nás dneska krásně čaruje mrazík :-) A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna