pondělí 29. května 2017

Po francouzsku chic...

... snad trochu bude s novou holčičí bekovkou v červenobílé barevné kombinaci na přání naše Viki. Zvolené dekory asi nikoho, kdo mne alespoň trochu zná, příliš nepřekvapí. Prostě puntíky a proužky nikdy nezestárnou :-)

Pokrývky hlavy mě baví a chtěla jsem po kloboučcích vyzkoušet zase něco jiného. Tentokrát tedy oboustranná dívčí bekovka.


A aby ani Jiříček nepřišel zkrátka, rozpracovala jsem pro něj nový model kšiltovky. 

Střihy jsem si dávala dohromady sama a byla jsem napjatá jako struna, zda výsledné produkty dobře sednou, ale myslím, že se povedlo (u bekovky pro Viki a u Jiříčka to zatím také vypadá nadějně), byť už mám pár poznámek pro případné úpravy pro další kousky :-)

Příprava naší letní garderóby se tak započala :-)

Krásné teplé dny

A.

12 komentářů:

  1. Aničko, ta je "prďácká", Viki bude frajerka. :-) To se Ti zakázky pohrnou nejen na kloboučky, ale teď i na bekovky. Jsi šikula, že si dokážeš sama vyrobit střih... Já bych byla nejradši, kdyby mě to někdo i nastříhal a já jenom šila. ;-) Přeji pěkné dny. D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, děkuji :-) Ona Viki takovou chtěla, ale dneska ráno, jak si ji nasadila na hlavu, tak najednou znejistěla, i když jí moc sluší. Jak je zvyklá na ty kloboučky, co kopírují přesně tvar hlavy, tak teď je pro ni "nafouknutá" bekovka nezvyk. Ale tak je to u ní s řadou věcí. Neřekne to nahlas, ale poznám, co se jí v hlavě odehrává, má strach, aby uspěla u kamarádek pokaždé, když má něco, co jiné ne. Není úplně ten typ "vůdce", raději se schová bezpečně v davu. Ale pokaždé, když jí přesvědčím a má pak úspěch, tak si to moc užívá :-))) Prostě jak už to u malých holčiček chodí .-) Jinak ke střihu - musela jsem hodně studovat u jiných, abych byla schopna vyrobit vlastní a teď už mám nápady, jak jej dál rozvíjet, jak co do podoby, tak co do technologie zpracování .-) Krásný den A.

      Vymazat
  2. Krásna kombinácia materiálov, pre mladú slečnu ako stvorená. Vyrobiť takúto nádheru dá určite dosť práce. Paráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moniko, děkuji za návštěvu i pochvalu. Moc mě potěšily :-) Krásný den A.

      Vymazat
  3. Anicko,ty jsi prostě nejsikovnejsi a nejvýkonnější maminka široko daleko!A vždy o míli napřed;-)Bekovka je dokonalá střihem i provedením :-)Až pokořím ten vloni nastrihaný namornicky klobouček pro Šímu a ty vytunis bekovku pro kluky,přijdu k tobě zase pro radu ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ilonko, jsou určitě šikovnější, ale třeba nepíší blog a nebo se méně chlubí .-) Ale moc mě baví odbíhat k tvoření a když si to navíc mohu zdůvodnit i praktickou stránkou věci, je to tvoření o to větší radost :-) Z bekovky mám radost, dnes jsem dokončila Jiříčkovu kšiltovku a o té chlapecké verzi bekovky také přemýšlím, protože se mi moc líbí na malých gentlemanech :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  4. Aničko ta je opravdu povedená a každá holčička po ní musí okamžitě zatoužit (a nemusí být zrovna malá :O) ).
    Opět šikulka maminka co plní přání...
    Ála

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Álo, moc děkuji za milá slova... maminka co plní přání nejen majitelce, ale i sobě, viď? .-) Krásný večer A.

      Vymazat
  5. Tak ta je opravdu povedená.Krásné vítání léta !
    H.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Hanko :-) Už se těším, až se pustím do další garderóby... to máš kraťasy, bermudy, sukýnky, letní šatovky... jsem zvědavá, co z toho se mi nakonec pro letošní léto podaří zrealizovat :-) Krásné dny A.

      Vymazat
  6. Aničko, to je taková krása, že bych ji hned také chtěla. J.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna