pátek 26. května 2017

Po práci

Dnešní den hodnotím jako mimořádně produktivní, dostalo se i na zahradu a já si, jako už dlouho ne, užívala i to pletí nově založených záhonů :-)


Díky vydatnějším srážkám v posledních dnech to šlo jako po másle. A když už je hotovo, člověk by měl sednout do křesla a koukat na tu nádheru kolem sebe. Ale to bych si musela ještě zaběhnout do vedlejší obce a zpět, aby mě pak totální únava přikurtovala k sedadlu :-)

A tak jsem se kochala v chůzi. Na severní stranu pozemku s foťákem moc nechodím. A přitom přes tu čističku to tady začíná vypadat jako docela pěkné místo :-)


Krásný nadcházející víkend

A.

2 komentáře:

  1. Pěkné zákoutí. :-) Vydatné srážky bychom potřebovali i u nás, alespoň občas. Něco málo sprchlo, ale pořád dost fouká, takže je vše přesušené... D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, já jsem za ně taky moc ráda. Včera jsem četla, že červen má být podle dlouhodobější předpovědi sušší, tak uvidíme... Pa A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna