čtvrtek 31. března 2016

Na háčku...

... mám po jarní čapce pro Viki další rozpracovanou věc. Tentokrát z různobarevných klubíček Elian Nicky vyrábím pončo pro našeho Jiříka. Sice jsem na internetu obrázky malých chlapců oděných do ponča příliš nedohledala, ale co není, může být. Třeba s Jirkou rozjedeme novou módní vlnu, když už u dam a děvčat ponča letí .-) Viki už své pončo vč. doladěné čepice od loňského podzimu má.



Barvy jsem volila co nejvíc přírodní, osvěžené dvěma odstíny zelené... Celkem šest odstínů. Líbí se mi ladění "tón v tónu", kdy se jednotlivé odstíny liší jen malinko. K tomu osvědčený vzorek "granny square", který tak dobře přibývá. Tak snad už brzy bude hotovo .-)

Krásný den

A.

3 komentáře:

  1. Barevně zajímavé ;-) Je fakt že na kloučkovi si to nedovedu představit. Bude pak fotečka? ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aničko moc pěkná kombinace barev.Také jsem nyní dodělala pončo pro naši malou,zkusila jsem ho i s rukávkama. Tak uvidíme jak se osvědčí. Krásný den. Z.❤❤

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty barvicky jsou opravdu naramne a hezky ladi. M.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna