sobota 12. března 2016

Nákupka...

... je bezva praktická věc. To ví každá hospodyňka. A taky hezká může být.

Tuto si u mne objednala jedna zákaznice před pár dny. Jako alternativu této - tentokrát s prodlouženýma ušima pro nošení přes rameno s vypuštěním aplikace s potiskem a pár řádky ozdobného prošívání navíc. Přála bych si lepší kvalitu fotek, ale v dnešním deštivém počasí se musím spokojit s tím, co je a času není nazbyt - taška se za chvíli vydá na dalekou cestu za majitelkou na druhé straně republiky .-)



Jinak u nás je celá rodina opět tzv. na hromadě, tentokrát i vč. tatínka. Postupně jsme popadali jako hrušky, zdraví jsme si tak od posledního churavění užili 2 týdny (děti), 1 týden (já). A to jsme si s mužem libovali, jak jsme letos to podzimní a zimní období dobře zvládli... Asi jsme to zakřikli, teď si to nejspíš vybíráme za celou zimní sezónu zpátky. Snad se dáme brzy dohromady a vydrží to na delší dobu. Kéž by, jaro je za dveřmi, kdo by ležel v posteli? .-)

Jak tu letošní zimu po zdravotní stránce zvládáte vy?

Mějte se krásně a brzy snad s další novinkou (napovím, že bude šedivá a její místo bude v ložnici této šikovné holčiny tady od nás ze severní Moravy .-))

A.

10 komentářů:

  1. Ahoj Aničko, už jsem si říkala, co s tebou je? Vy si to teda vybíráte. My se docela držíme. Sice na mě skočila chřipečka, ale zrovna začaly jarní prázdniny, tak jsem to vykurýrovala na lyžích. ;-)Stále popíjím zázvor+skořici+med+citrón. Dělám si do termosky, aby byl nápoj stále teplý. Aničko, s tím prošíváním je taška také moc pěkná. :-)Prosím, poraď, přihlásila jsem se k odběru a vůbec mi novinky nechodí... Přeji ať jste brzy fit! D. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dášo, už je líp :-) Díky za připomínku zázvoru, musím na něj více myslet :-) Pokud jde o ten odběr, myslím, že už Ti novinky přišly. Ale bude to jiné, než si zvyklá tady z bloggeru, nebude Ti automaticky chodit zpráva s každým novým příspěvkem, jen tehdy, pokud ji sama iniciuji. Krásný den A.

      Vymazat
  2. Andulko, brzké uzdravení vám všem. ...Můj přítel, který je lékař, do mě cpe Biopron (probiotika a prebiotika) už od podzimu, protože slovy lékaře: "imunita bydlí ve střevech" :D ...a musím říct, že letos poprvé za poslední roky, kdy jsem byla na hromadě neustále, jsem zatím OK, takže pokud bych to mohla dát do placu jako skromnou radu či malou prevenci proti bacilům...;) Ps. Taška i zaječice úžasné!!! A co se týče zázvorového čaje, rovněž "dle mého pana doktora", měl by se dělat bez citrónu, protože zázvor tělo prohřívá, kdežto citrón ochlazuje, tím pádem se účinek bije na organismus bije. (Ale chuťově to pak není ono, dodávám já. ;) Tak páá a buďte zdrávi. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lenko, který si kupuješ? Našla jsem několikero balení. A užíváš stále, nebo určitou dobu a vysadíš? Děkuji. A k tomu zázvoru - vím, že to tak je, ale jak píšeš - bez citrónu to není ono. ;-)
      Tak ať se nám bacilky vyhýbají... :-)

      Vymazat
    2. Dáši, já beru Biopron Valosun 9 miliard a 9 kmenů v denní dávce (nic víc tam psané není), většinou po jídle, 1x (někdy 2x denně, když jsem se necítila jistá svým zažívacím systémem a pletí). Brala jsem to vkuse od podzimu, až nyní jsem přestala (zobání došlo:)), k tomu jsem ještě od Vánoc brala gumové vitamíny Spektrum s echinaceou (chutná to jak gumídci), takže pro mne minimální zlo, co se chemie týče.:) Ps. Aničko, promiň, že ti tu z toho dělám lékárnu. :D

      Vymazat
    3. Leni, díky za tip, tak to se po něm budu muset poohlédnout a zkusit to také na podzim a prevencí skrz střeva :-) Zdravím pana doktora! Krásné sobotní pozdní odpoledne. A.

      Vymazat
  3. Aničko, taška je moc pěkná. Těším se na další tvoření. Přejí vám všem brzké uzdravení! L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Majitelka byla také spokojená a vychválila mě, takže jsem šťastná jako kotě :-)

      Vymazat
  4. Moc povedené dílko...Hezkou neděli Ilča

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna