sobota 19. března 2016

A bude...

... letos jarní věneček. I u vchodových dveří :-) Předevčírem jsem zasedla ke stroji a trochu šila. A měla jsem u sebe malou pomocnici, která pomáhala a plnila. Nejdřív jsem ji chtěla otitulovat vrchní plničkou, ale to se jí nezdálo dost nóbl. Když jsem však navrhla vrchní asistentku, byla spokojená. Ach ta dnešní drobotina :-)

Toto jsou ptáčci, kteří budou součástí mého chystaného letošního jarního věnečku. A vzhledem k tomu, že zítra máme první jarní den, měla bych trochu hejbnout kostrou. Ale bude, bude :-)


Krásné jarní dny, já už zase skáču přes záhony .-) A taky jsem napsala svou první zahradnickou brožurku. Pokud chcete vědět víc, mrkněte zde.

A.

4 komentáře:

  1. Milá Aničko, děkuji za e-book, ale po jeho přečtení jsem z toho jelen!Já nikdy zahradu neměla a ted mám, v deštivém Irsku, napůl zrytý obdélník za domem a maličký obdélník -předzahrádku před domem. Jsem docela neštastná a nevím co s ní. U mne na blogu jsou fotky z poslední doby. Mám pocit že nutně potřebuji Tvou pomoc ,radu atd. jestli by to šlo, když jsi pomáhala na dálku i do Itálie, tak snad ano.Koupila jsem zatím jen pár cibulek v sáčcích ale vůbec si nejsem jistá kdy a kam je dám. Mohly bychom se spojit třeba přes mail nebo skype, prosím? Děkuji Marcela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Marci, zahrádky jsou od toho aby dělaly radost. Určitě to dokáže i ta Tvá v Irsku! Není problém komunikovat jak přes mail, tak přes skype. Ostatně teď jsem tímto způsobem řešila další dvě zahrádky a myslím, ke spokojenosti obou stran :-) Ozvu se Ti na mail a domluvíme se, ano? .-) A Ty si mezi tím najdi sáček s cibulkami a koukni na název... a podle toho, co máš nakoupeno, stanovíme nejvhodnější dobu výsadby. Měj se krásně a brzy čekej e-mail :-) A.

      Vymazat
  2. Aničko, kde berete energii a čas na tolik projektů, to mi pořád není jasné...
    Příručku jsem právě stáhla a jdu pročíst. Moc Vám fandím! Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Janinko, právě za poslední měsíc jsem měla pocit, že té energie i času nebylo tolik, kolik bych potřebovala. O to víc si teď užívám, že je zase zpátky :-) Jani, díky moc za podporu a jsem o to zvědavější, s jakou u Vás můj eBook pochodí .-) Krásnou sobotu A.

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna