úterý 21. října 2014

Jutový stromeček...

... je mým hlavním výstupem z našeho posledního kreativního podvečera u nás v obci. Respektive jeho podstatná část. Kmínek a květináč jsem dokončovala doma. 

Kmínek stromečku, na jehož výrobu jsem použila svou oblíbenou křídlatku, je zalit do sádry a ozdoben paličkovanou krajkou. Teracotový plastový květináč jsem nastříkala barvou ve spreji nabílo. "Vystýlka" pod stromečkem je z přírodního lýka v kombinaci se sisálovou vatou. 

Spotřeba juty byla poměrně veliká - čtverec veliký zhruba 1 x 1 m. Postup, jak na jeho výrobu, najdete třeba zde. Já jsem používala jen špendlíky s kovovou hlavičkou na přichycení přeložených čtverečků, párátka jsem vynechala.


Do naší stromečkové rodinky zahrnující dva mechové a několik háčkovaných stromečků tak přibyl nový sourozenec :-)

Mějte se fajn

Anička

10 komentářů:

  1. Moc hezký stromeček Aničko! A ty utěrky, to jsou fakt frajerky!
    Hezký večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  2. "Natáčkový!" stromeček se ti moooc povedl. A nejen ten.Utěrky,věnečky,háčkování,no kam kouknu,tam je něco zajímavého a nového.
    Přeji hezký den
    Daška

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Daško, zdravím a děkuji :-) Hezký večer Anička

      Vymazat
  3. moc hezké to tady máš všechno stromeček je super šikulka ************************************

    OdpovědětVymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna