čtvrtek 31. července 2014

Viktorčiny "svatební" šatičky aneb když maminka šije potřetí

Vlastní jednoduchý střih do áčka. Látky v barvách a vzorech, které už znáte z kloboučku či bekovky. Já jsem spokojená... Viki nadšená (pořád mi opakovala, že chce na šatičkách kytičky, tak se dočkala :-)) 

Možná, kdyby bylo více času... tak bych ještě spodní lem šatů olemovala nějakou pěknou háčkovanou bordurkou v béžové barvě, kterou jsem použila i na háčkované kytičky u knoflíkové légy.

Tak "svatební" kompletek pro naší malou princeznu máme hotový... A Jiříčkův - ten uvidíte příště. A máte se nač těšit, bude to krásný mladý gentleman...

Krásné dny

Anička

4 komentáře:

  1. Moc pěkné Ani :) Líbí se mi výběr látky, na léto je jako dělaná ;)
    TWF Kami*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :-) Já šiju z bavlny moc ráda. Nadýchané šatičky z šifónů sice působí na holčičkách roztomile, ale ta naše holčička je naturelem spíše kluk a je stále v pohybu. Bavlna je tak pro ni na letní svatbu jako dělaná :-)

      Vymazat
  2. Milá Aničko taky jsme měli v sobotu svadbu,naštěstí šaty byly z půjovny to nebyl až takový problém,ale nejhorší na tom bylo to šílené vedro.Všichni svadebčané byli unavení z toho vedra,nikomu se nechtělo do ničeho.Ale všechno jsme přežili- a vzali se a to je důležité to chtěli,
    Luďka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, tak my jsme dopadli stejně. Vedro neskutečné. Ale my jsme se nedali a užívali si svatbu i hostinu naplno. A trsali jsme jako o život, i babičky :-)

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna