středa 25. září 2013

Druhý levandulový pytlíček aneb ať žijí francouzské uzlíky a zeleno-fialová kombinace :-)

Včera jsem došila a obháčkovala i druhý dárečkový levandulový pytlík. Je v zeleno-fialové kombinaci a má na sobě nespočet francouzských uzlíků a hromadu malých puntíků. Obháčkovávala jsem podle jiného vzoru, ať je zase trochu změna.

Tak tady je, můj šampion number 2 :-)

Snad v něm zajde zalíbení i obdarovaná...

S tím předchozím sice tvoří pěkný pár, ale každý poputuje do jiného domova...

Krásný den

Anička

PS: pokud budete mít zájem o některou z použitých předloh na levandulovou křížkovou výšivku či předlohu k háčkovaným lemům, napište do komentáře či na mail uvedený pod mým profilem. Bude-li vás víc, zveřejním předlohy na blogu, jinak pošlu individuálně mailem :-)

18 komentářů:

  1. Jooooooj, tie biele bodky na zelenej. Nádhera.
    Ja by som chcela predlohy. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zabudla som dodať, že mi stačia vyšívacie. :) Háčkovať zatiaľ neviem. Asi pred polrokom som sa pokúšala a zvládla som len retiazku. :D Neplatí, že čo sa človek za mlada naučí, v starobe akoby našiel. Keď som bola na ZŠ, tak so zvládla aspoň obyčajný obdĺžnik/štvorec. A za tie roky som pekne degradovala na retiazku. :D
    Pekný deň.

    OdpovědětVymazat
  3. Aničko,
    jeden je hezčí než druhý :-)
    Předlohu nežádám, protože tohle neumím !

    OdpovědětVymazat
  4. Aničko, jsou oba překrásné! Umíš pracovat s barvami, jsi pečlivá a je to vidět.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Aničko chci Ti říct že na Tvém blogu se mi moc líbí pytlíčky ty nemají chybu jsi úžasná pustíš se do všeho avše Ti jde od ruky, velmi mne zaujal věnec z klacíků to je něco tak krásného a zvláštního,že jestli dovolíš tak si ho taky udělám.Přeji aby se Ti nadále tak dařilo jsi super!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luďko, děkuji za komplimenty. Ale není pravda, že do čeho se pustím, vše mi jde (aspoň tedy ne vždy napoprvé)... Ale jak se říká "učený z nebe nespadl" a tak s rostoucím počtem dalších a dalších výtvorů zdokonaluji své schopnosti :-) Pokud jde o věneček z klacíků, určitě do toho! :-)

      Vymazat
  6. Krásné, krásné jako všechno...Moc by se mi líbila předloha na první levandulku v bílém hrnečku...předem děkuju Milada Horynová..mhorynova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Ani, to je zase paráda! Škoda, že se k tomu vyšívání už vůbec nedostanu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak kdybys to třeba rozdělila na 10 minivečerů... tak bys určitě nějakou tu výšivečku dala :-)

      Vymazat
  8. Ahojky Aničko, ve vyšívání jsi také kádr, ty uzlíky jsou moc pěkné, výšivka a konečná díla jsou nádherná. Na vyšívání teď nemám čas, dodělávám věci na chaloupku a do toho háčkuji čepičky / už mám 2 /, v neděli vyfotím na holčičkách. Ale chtěla jsem se zeptat, nemáš náhodou popis na chodící pštrosy? Kdysi jsem je dělala svým dětem a měly velký úspěch, po neděli má Eliška svátek, tak jsem jim ho chtěla udělat. Děkuji a přeju tvoření zdar :O)! Pěkný den Maryša :O)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Maryško, já se asi začnu červenat :-) K těm chodícím pštrosům - co to je? Ještě jsem to neslyšela....

      Vymazat
  9. Krásné pytlíčky a obdivuji tu preciznost vyšívání, je to nádhera,jste moc šiovná!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marci děkuji za takový kompliment i návštěvu blogu. Přijďte zas :-))

      Vymazat

Děkuji za vaši návštěvu i chvilku na komentář, který mi zde po sobě zanecháváte. Dáváte mi tak najevo, že se vás mne psaní či fotky nějakým způsobem dotýká.

Chci přinášet především inspiraci, radost, povzbuzení, zamyšlení.... k tématům, které mě samotnou zajímají nebo na ně sama hledám odpovědi, i když jsou někdy z těch, na které se názory hodně různí.

Díky za slušnost, ohleduplnost k ostatním a odvahu podepsat se pod svůj vlastní názor.

Mějte krásný den

Anna